Libnet.ro
UNICEF

18:15

Taxele de roaming vor fi eliminate in vara aceasta in Uniunea Europeana

Playtech Playtech,
Taxele de roaming vor fi eliminate in vara aceasta in Uniunea Europeana

Dupa indelungi asteptari, taxele de roaming vor disparea din Uninunea Europeana, in urma unui vot al parlamentarilor europeni. Renuntarea la taxe de roaming in Uniunea Europeana se va petrece in 15 iunie 2017, dupa mai multi ani de asteptari. Astfel, utilizatorii de telefoane mobile care se deplaseaza in afara tarii de resedinta vor avea posibilitatea []. continuă pe Playtech

Taxele de roaming vor fi eliminate incepand din vara. Utilizatorii nu vor mai fi taxati in plus daca vor telefona, vor trimite sms-uri sau vor folosi internetul intr-un alt stat UE

Parlamentul European a decis eliminarea taxelor de roaming, iar utilizatorii potsa se bucure in voie de folosirea telefonului mobil fara sa fie taxati suplimentar. Aceasta decizie a fost aprobata.

Lovitura pentru Romania, dupa Brexit! Tara noastra va primi bani mai putini de la Uniunea Europeana

Romania va primi, cel mai probabil, bani mai putini de la Uniunea Europeana UE), in cadrul financiar multianual de dupa 2020, in contextul in care bugetul va scadea cu cira 13% din cauza.

Presedintele Germaniei califica decizia Marii Britanii de a iesi din Uniunea Europeana drept iresponsabila

Decizia Marii Britanii de a iesi din Uniunea Europeana este iresponsabila, a apreciat marti presedintele german, Frank-Walter Steinmeier, in cadrul primului sau discurs sustinut in Parlamentul European de la preluarea functiei de sef de stat, noteaza DPA.

Leonard Orban: Romania va primi bani mai putini de la Uniunea Europeana

Romania va primi mai putini bani de la Uniunea Europeana, in cadrul programului financiar multianual post 2020, a declarat Leonard Orban, consilier prezidential pentru Afaceri Europene, in cadrul unei conferinte organizate de Institutul European din Romania IER) si Ministerul Afacerilor Externe.

Consilierul prezidential Leonard Orban: Ma astept ca Romania sa primeasca mai putini bani de la Uniunea Europeana, in programul de dupa 2020

Consilierul prezidential Leonard Orban a precizat, luni, ca Romania ar putea primi mai putini bani de la Uniunea Europeana UE), in cadrul financiar multianual de dupa 2020, in contextul in care bugetul va scadea cu cira 13% din cauza iesirii Marii Britanii.

Donald Trump felicita Uniunea Europeana ca a ramas unita, dupa ce Marea Britanie a decis sa paraseasca blocul comunitar

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a felicitat Uniunea Europeana ca a ramas unita dupa decizia Marii Britanii de a parasi din blocul comunitar, potrivit unui interviu publicat duminica de cotidianul Financial Times.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )