Libnet.ro
UNICEF

07:45

Top 10 cele mai piratate filme din lume, in ultima saptamana

Playtech Playtech,
Top 10 cele mai piratate filme din lume, in ultima saptamana

In ceea ce priveste activitatea pe site-urile de torrent, in fiecare colt al mapamondului, oamenii au fost foarte activi, pretext pentru acest top 10 cele mai piratate filme din lume. in fiecare. continuă pe Playtech

Cele mai murdare suprafete din lume: le atingi zilnic acasa

Teama de infectare cu noul coronavirus i-a facut pe multi sa devina mai precauti, mai atenti la igiena. Dezinfectantul, fie ca e pentru maini, fie ca e pentru suprafete nu trebuie sa lipseasca nimanui si nu numai in conditii speciale. Iar asta pentru ca lucruri pe care le atingem zilnic, acasa, la birou, la cumparaturi sunt considerate cele mai murdare suprafete din lume.

HUAWEI, pe locul 45 in topul celor mai valoroase branduri din lume

HUAWEI a fost inclus in Top 100 Most Valuable Brands si a obtinut recent premii importante pentru unele dintre cele mai recente produse din portofoliu: Huawei MateBook X Pro, Huawei MateBook D 14, Huawei MateBook D 15 si Huawei MatePad Pro.

Cel mai performant computer din lume ne recomanda cum sa ne ferim de virus

Oamenii de stiinta pun accentul pe raspandirea din ce in ce mai mare al noului coronavirus pe cale aeriana. Astfel, unde in alta parte, decat in Japonia, cel mai puternic supercomputer ne.

Orasul cu cele mai mari pensii din Romania. Cat castiga aici, in medie, un pensionar

Cea mai mare medie a pensiilor din Romania pentru anul 2019 se gaseste in Bucuresti. Valoarea acesteia este de 1. 500 de lei, cu 37% mai mare decat pensia medie din Botosani.

Topul celor mai puternice pasapoarte din lume. Romania, in top 20. Cate tari poti strabate

Henley PartnersCitizen a publicat marti studiul anual al celor mai puternice pasapoarte din lume. Japonia se afla in continuare pe prima pozitie, cu acces la 191 de tari, in timp ce Romania se regaseste in top 20.

Ennio Morricone, omul care a definit muzica celor mai tari filme din ultimul secol

Filmele western italienesti au fost doar inceputul. Partiturile sale au transformat groaza si romantismul in opere de arta transcendente. Un ilustru compozitor care a faurit opere de arta,.

Cea mai sexy atleta din lume jubileaza

Comisia Europeana publica astazi cele mai recente previziuni economice

Comisia Europeana urmeaza sa prezinte astazi cele mai recente previziuni privind evolutia economiei Uniunii Europene si a zonei euro in 2020 si in 2021, care ar putea indica mai clar ravagiile provocate de pandemia de coronavirus Covid-19).

Digi 24: Coronavirus. Care sunt cele mai periculoase activitati si ce puteti face fara sa riscati infectarea cu COVID-19

Mersul la bar este modul prin care putem contracta cel mai usor noul coronavirus. Iar a lua cina la cineva acasa este mai riscant decat mersul la cumparaturi in ceea ce priveste posibilitatea de infectare cu COVID-19, avertizeaza medicii americani din Asociatia Medicala Texas, cea mai mare asociatie de profil din Statele Unite ale Americii. Specialistii de aici au intocmit o lista cu activitatile care pot prezenta un risc pentru sanatatea noastra.

ANALIZA Care au fost cele mai bune investitii in ultimii ani: imobiliare versus aur versus actiuni

O analiza efectuata de specialisti compara randamentele investitiilor din ultimii ani, luand in calcul imobiliarele, aurul, actiunile, dar si depozitele bancare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )