Libnet.ro
UNICEF

17:15

Digi 24: Coronavirus. Care sunt cele mai periculoase activitati si ce puteti face fara sa riscati infectarea cu COVID-19

Hotnews Hotnews,
 Digi 24: Coronavirus. Care sunt cele mai periculoase activitati si ce puteti face fara sa riscati infectarea cu COVID-19

Mersul la bar este modul prin care putem contracta cel mai usor noul coronavirus. Iar a lua cina la cineva acasa este mai riscant decat mersul la cumparaturi in ceea ce priveste posibilitatea de infectare cu COVID-19, avertizeaza medicii americani din Asociatia Medicala Texas, cea mai mare asociatie de profil din Statele Unite ale Americii. Specialistii de aici au intocmit o lista cu activitatile care pot prezenta un risc pentru sanatatea noastra. continuă pe Hotnews

Digi 24: Cifrele care arata cum se prabuseste sistemul asigurarilor de sanatate. Romania are 19 categorii de persoane exceptate de la plata

Sistemul de Sanatate din Romania risca sa intre in colaps. in Uniunea Europeana, tara noastra are cele mai multe categorii de persoane exceptate de la plata contributiilor: 19. in Germania, doar doua categorii de cetateni nu platesc.

Aproape un sfert din angajati isi cauta noi locuri de munca. Care sunt cele mai dorite joburi

Aproape un sfert din angajati isi cauta noi locuri de munca, arata datele furnizate de una dintre cele mai folosite platforme de recrutare, publicand lista domeniilor cele mai dorite de aplicanti.

Care sunt cele mai rele si dusmanoase zodii. Trebuie sa te feresti de ele

In timp ce unele zodii impresioneaza prin bunatatea lor, altele sunt extrem de rele si dusmanoase, potrivit astrologilor.

Sistemul de Sanatate, aproape de colaps. Care sunt cele 19 categorii de persoane exceptate de la plata

Sistemul de Sanatate din Romania risca sa intre in colaps. Doar 7 milioane de romani platesc contributiile la fondul de sanatate, in vreme ce 10 milioane de persoane sunt scutite de la plata contributiilor. Daca in Germania, doar doua categorii de cetateni nu platesc asigurarile de sanatate, la noi exista 19 categorii exceptate de la plata.

Cele mai murdare suprafete din lume: le atingi zilnic acasa

Teama de infectare cu noul coronavirus i-a facut pe multi sa devina mai precauti, mai atenti la igiena. Dezinfectantul, fie ca e pentru maini, fie ca e pentru suprafete nu trebuie sa lipseasca nimanui si nu numai in conditii speciale. Iar asta pentru ca lucruri pe care le atingem zilnic, acasa, la birou, la cumparaturi sunt considerate cele mai murdare suprafete din lume.

Care sunt statele care permit tratarea pacientilor asimptomatici infectati cu noul coronavirus la domiciliu si ce recomanda OMS

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) recomanda ca toate cazurile confirmate cu noul coronavirus, chiar si cele usoare, sa fie izolate in unitati sanatate, pentru a preveni transmiterea si pentru a.

Comisia Europeana publica astazi cele mai recente previziuni economice

Comisia Europeana urmeaza sa prezinte astazi cele mai recente previziuni privind evolutia economiei Uniunii Europene si a zonei euro in 2020 si in 2021, care ar putea indica mai clar ravagiile provocate de pandemia de coronavirus Covid-19).

Vor fi redeschise scolile din septembrie? Ministrul Sanatatii: Avem scenarii de la cele mai sumbre, pana la cele adaptate

O decizie privind redeschiderea unitatilor de invatamant din septembrie, odata cu noul an scolar, va fi luata la sfarsitul lunii august, in functie de evolutia pandemiei de COVID-19, afirma ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. El spune ca scenariile autoritatilor sunt de la cele mai sumbre, pana la cele adaptate.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Amantul

Alinuta o intreaba pe bunica ei: -Bunico,tu ai avut vreodata un amant? -Doamne,Dumnezeule!! Striga bunica urcand repede in pod, unde descuie un dulap prapadit din care se prabuseste un.

FLORIN ROMAN: Cele mai mari achizitii pe perioada pandemiei le-a facut PSD

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, sustine ca cele mai mari achizitii pe perioada pandemiei le-a facut PSD, prin cei 28 de presedinti de Consilii judetene si 1. 700 de primari pe care ii are.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )