Libnet.ro
UNICEF

08:45

Topul celor mai bine platite staruri de pe YouTube: in top e un copil de 9 ani

Playtech Playtech,
Topul celor mai bine platite staruri de pe YouTube: in top e un copil de 9 ani

Forbes a venit cu un top al celor mai bine platiti influenceri de pe YouTube, iar pe primul loc e un copil de 9 ani. YouTube a devenit de ceva ani o platforma pe care multe staruri genereaza. continuă pe Playtech

Top 10 cele mai bine platite meserii din lume

Alegerea unei cariere profesionale este o decizie complexa, la baza careia sta, de cele mai multe ori, beneficiul financiar. Unele dintre cele mai bine platite slujbe din lume sunt in domeniul tehnologiei, sanatatii si al afacerilor.

Performanta unei romance plecate din tara la 17 ani: este in topul celor mai importanti consultanti bancari din Spania

Irina Ornela Moldovan a fost inclusa in topul celor mai de incredere consultanti bancari ai Spaniei, top realizat de prestigioasa publicatie financiara Citywire, editia de Spania.

Un copil de 9 ani este cel mai bine platit star de pe Youtube in 2020

Ryan Kaji, in varsta de 9 ani, s-a clasat pe primul loc in topul Forbes al celor mai bine platite staruri de pe YouTube pentru al treilea an consecutiv, devansand alte personalitati precum Jimmy Donaldson cunoscut ca Mr. Beast), David Dobrik, make-up guru Jeffree Star si Anastasia Radzinskaya, in varsta de 6 ani,.

Cei mai bine platiti YouTuberi in 2020

Revista Forbes a intocmit topul celor mai bine platiti YouTuberi internationali. Iata cine se afla in clasament si cate zeci de milioane de dolari ar fi incasat anul acesta.

VLAD VOICULESCU: Din pozitia de ministru al Sanatatii pot sa servesc cel mai bine interesul romanilor

Vlad Voiculescu a transmis printr-un mesaj pe facebook ca a acceptat desemnarea sa de catre USR PLUS pentru pozitia de ministru al Sanatatii cu convingerea ca din aceasta functie poate servi cel mai bine interesul romanilor in acest moment critic.

Secretul celor mai bune sarmale. Pot fi si sanatoase, dar este nevoie de un alt ingredient

Platouri cu aperitive, salata de bouef, slanina, caltabosi toba, cozonac, dar clar atractia meniului de Craciun sunt sarmalele. Desi considerate de nutritionisti nepotrivite pentru masa de seara, in special daca se face abuz, traditie respectata cu sfintenie in fiecare an de multi romani, astazi aflam ca ele pot fi preparate intr-un anume fel in care .

Top 10 banci din Romania, dupa profitul raportat

Banca Transilvania, BCR si BRD au fost, conform rezultatelor financiare raportate pe primele noua luni ale anului 2020, pe podium in topul celor mai profitabile banci, fiind urmate de Raiffeisen, ING si UniCredit. Tot in top 10 banci dupa profitul raportat se afla si CEC Bank, Alpha Bank si OTP Bank.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2586 seconds )