Libnet.ro
UNICEF

10:00

Android P a fost lansat oficial si numele e cel putin ciudat

Playtech Playtech,
Android P a fost lansat oficial si numele e cel putin ciudat

Dupa cateva luni de speculatii pe marginea celui mai nou sistem de operare pentru mobile iesit din Mountain View, Google a anuntat oficial versiunea finala de Android P 9. Cu aceasta ocazie, am aflat ca P vine de la placinta sau Pie. Android 9 Pie este urmatoarea versiune majora de Android. Aceasta a fost lansata []. continuă pe Playtech

Android P 9.0 lansat oficial: P vine de la placinta

Dupa cateva luni de speculatii pe marginea celui mai nou sistem de operare pentru mobile iesit din Mountain View, Google a anuntat oficial versiunea finala de Android P 9. Cu aceasta ocazie, am aflat ca P vine de la placinta sau Pie. Android 9 Pie este urmatoarea versiune majora de Android. Aceasta a fost lansata [].

Cel putin 82 de morti si sute de raniti in cutremurul din Indonezia, a carui magnitudine a fost revizuita la 6,9

Cel putin 82 de persoane au murit, iar alte sute au fost ranite in seismul cu magnitudinea 6,9 care a zguduit duminica Insula indoneziana turistica Lombok sud), au anuntat luni autoritatile, relateaza AFP.

Cel putin 91 de morti si sute de raniti in cutremurul din Indonezia, a carui magnitudine a fost revizuita la 6,9

Cel putin 91 de persoane au murit, iar alte sute au fost ranite in seismul cu magnitudinea 6,9 care a zguduit duminica Insula indoneziana turistica Lombok sud), au anuntat luni autoritatile, relateaza AFP.

Cel putin 11 morti intr-un val de violente la Chicago

Cel putin 11 persoane au murit, iar alte zeci au fost ranite in incidente armate multiple la Chicago, in weekend, cele mai multe atribuite unor ganguri care afecteaza viata celui de-al treilea oras american, relateaza AFP.

Un elicopter s-a prabusit in Siberia. Cel putin 18 oameni si-au pierdut viata, aparatul de zbor a ars

Cel putin 18 oameni si-au pierdut viata dupa ce un elicopter s-a prabusit in Siberia, Rusia. in tragedia aviatica a fost implicat un elicopter model Mi-8, operat de UTAIR, care transporta muncitori in.

TRAGEDIA momentului in ITALIA: Cel putin 10 MUNCITORI SEZONIERI au murit intr-un accident CUMPLIT! Detalii de ULTIMA ORA

Tragedie in Italia! Cel putin zece muncitori sezonieri au murit in urma unui accident rutier produs luni in sudul Italiei. Un microbuz cu numere de inmatriculare bulgare s-a lovit cu un TIR, in localitatea.

Liviu Dragnea: Fiecare pensie va fi cel putin dublata in 2021

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca in urma aplicarii noii legi a pensiilor, care va fi pusa saptamana viitoare in dezbatere publica, fiecare pensie va fi cel putin dublata in 2021. Noua.

Cel mai ciudat interviu al anului: Antrenorul Marcelo Bielsa vorbeste intr-o engleza invatata pe loc de la traducator (VIDEO)

Marcelo Bielsa a castigat duminica primul meci al sezonului cu noua sa echipa, Leeds United, doar ca toata atentia dupa meci a fost luata de interviul dat dupa meci in care acesta si traducatorul Salim.

Liviu Dragnea se lauda cu CRESTEREA PENSIILOR: Fiecare pensie va fi cel putin dublata in 2021...!

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, duminica seara, despre Legea pensiilor. El a afirmat, la Antena 3, ca noul act normativ, ce va fi lansat in dezbatere saptamana viitoare, va face dreptate pentru multi.

Accident teribil pe o sosea din Rusia. Cel putin sase moldoveni si-au pierdut viata - VIDEO

Sase moldoveni au murit intr-un groaznic accident, pe o sosea din Rusia. in total sunt opt morti, dupa ce un microbuz s-a ciocnit frontal cu un autoturism, apoi a fost izbit de un camion, pe o sosea la sud de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )