Libnet.ro
UNICEF

18:45

Accident teribil pe o sosea din Rusia. Cel putin sase moldoveni si-au pierdut viata - VIDEO

Antena3 Antena3,
Accident teribil pe o sosea din Rusia. Cel putin sase moldoveni si-au pierdut viata - VIDEO

Sase moldoveni au murit intr-un groaznic accident, pe o sosea din Rusia. in total sunt opt morti, dupa ce un microbuz s-a ciocnit frontal cu un autoturism, apoi a fost izbit de un camion, pe o sosea la sud de. continuă pe Antena3

Interventie a echipejelor medicale la Bran, unde cel putin sase copii si un adult acuza simptome de toxiinfectie alimentara

Echipajele SMURD ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Brasov, dar si cele ale Serviciului Judetean de Ambulanta SAJ) intervin, joi seara, in localitatea Bran, unde cel putin sase copii si un adult prezinta simptome de toxiinfectie alimentara. Acestia au mancat la o pensiune in care se pare ca se afla, in total, 32 de persoane.

Accident teribil in Bucuresti! O tanaraa ramas fara un picior, dupa ce a fost lovita de tramvai - VIDEO

Accident teribil in Capitala. O tanara, in varsta de 20 de ani, a fost lovitade tramvai, vineri dimineata, in intersectia Baba Novac din Bucuresti. Tanara a fost stabilizata de medici si.

Un elicopter s-a prabusit in Siberia. Cel putin 18 oameni si-au pierdut viata, aparatul de zbor a ars

Cel putin 18 oameni si-au pierdut viata dupa ce un elicopter s-a prabusit in Siberia, Rusia. in tragedia aviatica a fost implicat un elicopter model Mi-8, operat de UTAIR, care transporta muncitori in.

Cel putin zeceoameni au murit inecati pe litoral, de la inceputul sezonului. O secunda conteaza pentru a va salva viata!

Cel putin zece oameni au murit inecati pe litoral, de la inceputul sezonului, iar multi dintre ei nu au respectat semnificatia steagului rosu arborat pe plaja sau indicatiile salvamarilor. Din fericire, in.

GAFA DE PROPORTII la Ministerul Apararii din Rusia: O poza INDECENTA a ajuns pe contul de Instagram (FOTO)

Un selfie incendiar cu o femeie a fost postat pe contul de Instagram al Ministrului Apararii din Rusia. Astfel, internautii care au fost pe faza au salvat imaginea, inainte ca aceasta sa fie stearsa si au.

TIR plin cu alcool a intrat intr-un monument urias din Rusia. Imagini terifiante (VIDEO)

Un TIR plin cu alcool a intrat cu viteza mare intr-un monument urias din Rusia. in urma impactului, camionul a fost facut praf. Camerele de supraveghere din zona au surprins momentul socant, iar.

Imagini incredibile din inchisorile din Rusia. Chinurile groaznice la care este supus un detinut - VIDEO 18+

Imagini incredibile au aparut in spatiul public, aratand care sunt tratamentele la care sunt supusi detinutii din inchisorile din Rusia. Publicatia Novaya Gazeta a prezentat imagini din interiorul unui.

Noi informatii de la accidentul aviatic din Suceva. Cel de-al doilea pilot, in coma cu multiple traumatisme

Cel de-al doilea pilot implicat in accidentul aviatic ce a avut loc sambata, pe timpul unor zboruri de antrenament efectuate deasupra localitatii Fratautii Vechi din judetul Suceava, se afla in coma, el.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2553 seconds )