Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cel mai mare mister al omenirii: de ce e cerul intunecat noaptea

Playtech Playtech,
Cel mai mare mister al omenirii: de ce e cerul intunecat noaptea

Oamenii de stiinta sustin ca au aflat motivul pentru care cerul este intunecat noaptea. Paradoxul lui Olber, este numele fenomenului care descrie cromatica nocturna a cerului. Fenomenul care descrie faptul ca cerul pe timp de noapte e intunecat este cunoscut sub denumirea de paradoxul lui Olber, formulat prima oarain anul 1500. Paradoxul lui Olber pune urmatoarea [] . continuă pe Playtech

Studiu Mastercard: Bucuresti, pe primul loc in topul destinatiilor din Europa cu cel mai mare potential de dezvoltare

Bucurestiul se afla anul acesta pe primul loc in topul destinatiilor din Europa cu cel mai mare potential de dezvoltare, conform Indexului Global Mastercard de Destinatii Urbane 2018. in 2017, Capitala.

Bucuresti, primul loc in topul destinatiilor din Europa cu cel mai mare potential de dezvoltare

Bucurestiul se afla anul acesta pe primul loc in topul destinatiilor din Europa cu cel mai mare potential de dezvoltare, conform Indexului Global Mastercard de Destinatii Urbane 2018. Bucurestiul s-a aflat in top si anul trecut, atunci cand a fost.

Tara din UE cu cel mai mare excedent bugetar din istorie

Germania si-a redus datoria publica cu 2,3%, la 1. 930 miliarde de euro 2. 270 miliarde de dolari) in primul semestru din 2018, cel mai scazut nivel din 2011, a anuntat Oficiul federal de statistica Destatis),.

STUDIU Bucuresti, pe primul loc in topul destinatiilor din Europa cu cel mai mare potential de dezvoltare

Bucuresti se afla pe primul loc in topul destinatiilor din Europa cu cel mai mare potential de dezvoltare turistica. Capitala a fost in top si anul trecut, cand a fost orasul european cu cea mai mare crestere a numarului de turisti.

Cel mai mare festival international de film montan din lume ajunge in Romania. Clujul e unul din cele doua orase in care vor avea loc proiectii

Banff Mountain Film Festival World Tour ajunge pentru prima data in Romania, la Bucuresti si Cluj, in 23 si 25 octombrie 2018.

Orasul din Romania considerat o oaza de verdeata. Are cel mai mare spatiu verde pe cap de locuitor si cel mai curat aer

Municipiul Botosani este orasul cu cea mai mare suprafata de spatiu verde pe cap de locuitor. Conform datelor oficiale, numai parcurile din Botosani ofera cate 32 de metri patrati de spatiu verde pe cap de locuitor. La toate acestea se adauga spatiile verzi adiacente, gradinile si padurile care inconjoara orasul.

CURS VALUTAR. Euro, la cel mai inalt nivel din ultimele trei luni

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat joi un curs de referinta de 4,6647 lei/euro, in crestere cu 0,09% fata de nivelul atins miercuri, cel mai mare nivel din 25 iunie pana in.

Cea mai mare harta formata din oameni

Peste 4. 800 de persoane au stabilit ieri, la Alba Iulia, recordul mondial cu cea mai mare harta a unei tari formata din oameni, in interiorul careia a fost format si numarul 100, simbolizand Centenarul Marii Uniri. Orasul a intrat astfel in Guinness World Records, conform News. ro.

VIDEO Record Guinness Book pentru cea mai mare harta formata din oameni, stabilit la Alba Iulia

807 persoane, majoritatea elevi, au stabilit, sambata, la Alba Iulia, un record mondial, Romania intrand astfel in Guinness Book cu cea mai mare harta a unei tari formata din oameni, relateaza Mediafax.

FOTO VIDEO Record Guinness la Alba Iulia: cea mai mare imagine a unei tari formata din oameni. Cifra 100 realizata simbolic in harta Romaniei

Mii de copii, tineri si adulti din 67 de localitati din toata tara au sosit sambata in Alba Iulia pentru a intra in Guinness World Records cu cea mai mare harta a unei tari formata din oameni, in cadrul unui eveniment special. in interiorul hartii Romaniei formata din oameni a fost creata si cifra 100, in semn de respect fata de Marea Unirea de la 1918.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )