Libnet.ro
UNICEF

07:00

Simona Halep Ashleigh Barty, in sferturile turneului de la Madrid. Cand se joaca meciul

Playtech Playtech,
Simona Halep Ashleigh Barty, in sferturile turneului de la Madrid. Cand se joaca meciul

Simona Halep si-a aflat urmatoarea adversara din cadrul turneului de la Madrid. Numarul 3 mondial o va intalni pe Ashleigh Barty numarul 9 WTA) in sferturile de finala ale competitiei. Partida se va juca joi, la o ora care va fi anuntata ulterior de catre organizatori. Sportiva noastra s-a calificat in sferturile de finala ale [] . continuă pe Playtech

WTA Madrid: Simona Halep vs Ashleigh Barty, duel in optimi / Partida are loc joi, de la ora 13:00

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, o va intalni pe sportiva australiana Ashleigh Barty, numatul 9 mondial, joi, de la ora 13:00, in sferturile de finala ale turneului Madrid Open, conform programului anuntat de organizatori.

Simona Halep, calificare entuziasmanta in sferturile de finala de la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, s-a calificat fara probleme in sferturile de finala ale turneului de la Madrid WTA), dotat cu premii totale de 7. 128 dolari, miercuri, dupa o.

Adeversar de cosmar pentru Simona Halep in turul II la Madrid. Cand are loc meciul jucatoarei noastre

Simona Halep s-a calificat in turul II al turneului de la Madrid, dupa ce a invins-o n doua seturi pe rusoaica Margarita Gasparyan, scor 6-0, 6-4.

Adversar de cosmar pentru Simona Halep in turul II la Madrid. Cand are loc meciul jucatoarei noastre

Simona Halep s-a calificat in turul II al turneului de la Madrid, dupa ce a invins-o n doua seturi pe rusoaica Margarita Gasparyan, scor 6-0, 6-4.

Cu cine joaca Simona Halep in turul 2 la Madrid. Va fi o mare provocare

Simona Halep si-a aflat adversara din turul 2 al turneului de la Madrid, cu premii totale de peste 7 milioane de dolari. Constanteanca o va intalni pe britanica Johanna Konta, care a invins-o in primul act pe americanca Alison Riske cu scorul de 6-4, 6-1. Nunarul 3 mondial a trecut fara probleme de primul tur [] .

LIVE Simona Halep - Johanna Konta in turul doi la Madrid (marti, 13:00)

Test important pentru Simona Halep in turneul de la Madrid, marti, cand numarul trei mondial o va intalni pe Johanna Konta.

LIVE Simona Halep - Johanna Konta in turul doi la Madrid

Test important pentru Simona Halep in turneul de la Madrid, marti, cand numarul trei mondial o va intalni pe Johanna Konta. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Asa am trait Simona Halep - Johanna Konta in turul doi la Madrid

Test important pentru Simona Halep in turneul de la Madrid, marti, cand numarul trei mondial a intalnit-o pe Johanna Konta. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Simona Halep, DE NEOPRIT! Romanca si-a DESFIINTAT adversara cu un dublu 6-0 si s-a calificat in sferturile turneului de la Madrid

Simona Halep defileaza la turneul WTA de la Madrid. Sportiva romanca 27 de ani, 3 WTA) a invins-o clar, miercuri, pe slovaca Viktoria Kuzmova 20 de ani, 46 WTA), in optimile de finala, in doua.

Eliminate la dublu. Simona Halep si Irina Begu pierd in turul la Madrid

Jucatoarele Simona Halep si Irina Begu au parasit, miercuri, proba de dublu a turneului de la Madrid.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )