Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum sa vinzi mai mult in 2019 daca ai un magazin online

Playtech Playtech,
Cum sa vinzi mai mult in 2019 daca ai un magazin online

Daca ai un magazin online sau poate lucrezi pentru unul si vrei sa cresti vanzarile atunci ar trebui sa tii cont de urmatoarele sugestii si care sunt tendintele in materie de comert. continuă pe Playtech

Business report: Care sunt cele cinci motive de neconstitutionalitate a legii bugetului pe 2019. De ce a refuzat Iohannis sa-l promulge?/ PSD si-a tras bani de 20 de ori mai mult dect anul trecut. Pentru asta au bani

PSD nu guverneaza pentru Romania, guverneaza pentru Dragnea. Una dintre principalele lui nemultumiri ale presedintelui, conform Republica, este bugetul alocat partidelor. PSD a avut grija sa aloce sume imense pentru finantarea partidelor politice. 150 de milioane va primi PSD din finantarea partidelor. 150 de milioane din 270 de milioane. De 20 de ori mai mult ca anul trecut.

Zitec anunta venituri de 6 milioane de euro in 2018, cu 22% mai mult fata de anul precedent

Zitec, lider pe piata de IT din Romania, specializat in dezvoltarea de solutii, servicii si produse tehnologice personalizate, a incheiat anul 2018 cu venituri de 6 milioane de euro, in crestere cu 22% fata de anul precedent. Pentru anul 2019, compania.

V. Ponta: Cu cat Liviu Dragnea va fi mai disperat, cu atat mai mult va fi dispus sa vanda tot. Si uite asa marii `luptatori pentru romanism` inchid ochii la ce se intampla in Ardeal

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a explicat ca, cu cat Liviu Dragnea va fi mai disperat, cu atat mai mult va fi dispus sa vanda tot si, in plus, cu atat mai mult vor cere cei de la UDMR. Si uite asa.

Expertii au pus VERDICTUL: Activitatile zilnice care polueaza mai mult decat masinile...

Prajitul painii, fripturile si curatenia prin casa polueaza mediul mai rau decat masinile, in conditiile in care particulele sunt atat de fine ca este imposibil sa nu le inhalam, potrivit.

Gabriela Firea: Este mai mult dect posibil ca la urmatoarea sedinta judecatorul sindic sa declare falimentul RADET. Solutia este nfiintarea a doua companii municipale

La urmatoarea sedinta, respectiv miercuri, judecatorul sindic ar putea declara falimentul RADET, a declarat marti, in cadrul sedintei de Consiliu General, primarul Gabriela Firea. Aceasta a cerut consilierilor generali sa aprobe infiintarea a doua noi companii municipale care sa preia activitatea RADET, prin divizarea Companiei Municipale Energetica, anulata in instanta. Gabriela Firea a declarat ca aceasta este singura solutie pentru salvarea sistemului de termoficare. Gabriela Firea a declarat ca nu este vinovata pentru situatia RADET Nu ma transform noaptea intr-o creatura si sparg tevile RADET, a declarat aceasta.

HOROSCOP. Suntem in zodia Pesti, deci VISAM mai mult! Care este cel mai URAT VIS pentru fiecare ZODIE?

Din 19 februarie si pana pe 20 martie, Soarele se afla in apele sensibile si pline de imaginatie ale zodiei Pesti. Acest fapt inseamna ca toata lumea va imprumuta intr-o forma sau alta din caracteristicile si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )