Libnet.ro
UNICEF

06:45

EXCLUSIV Mega-vedeta din Romania, ingropata in datorii de pandemie. Cate sute mii de euro datoreaza pentru afacerea cu apa minerala

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Mega-vedeta din Romania, ingropata in datorii de pandemie. Cate sute mii de euro datoreaza pentru afacerea cu apa minerala

Mare vedeta din Romania, ingropata in datorii de pandemie. Afacerea Niculinei Stoican nu are succesul la care se astepta, insa artista face eforturi considerabile pentru a o tine pe linia de plutire. Mai ales ca pandemia pune bete in roate multor afaceri din Romania. Afacerea Niculinei Stoican, ingropata in datorii in urma cu mai bine . continuă pe Playtech

Cele mai spectaculoase drumuri din Romania. 3 trasee de facut macar o data in viata

Turismul in Romania s-a dezvoltat din ce in ce mai mult in ultimul timp. Datorita peisajelor de nedescris, tara noastra a devenit din ce in ce mai cautata de straini. Este foarte apreciata si de romanii nostri. De la litoralul romanesc cu atractii la tot pasul pana la muntii ce ascund trasee frumoase cu peisaje .

Singurul om din Romania care il ajunge pe Klaus Iohannis la salariu. Cat ia, de fapt, pe luna

Patriarhul Daniel este singurul om din Romania care il ajunge pe Klaus Iohannis la salariu. Cat ia, de fapt, pe luna, vedeti un pic mai hjos. Patriarhul Daniel, pentru toate atributiile pentru care le are in tara noastra, este remunerat pe masura. Acesta este singurul om care are un salariu apropiat de cel al presedintelui .

Dragos Bucur si-a luat familia si a plecat din Romania: Spre o tara inca normala

Emisiunea Visuri la cheie s-a filmat in avans, astfel ca pe post se pot urmari inca editiile emisiunii. Dar iata ca Dragos Bucur a decis impreuna cu familia ca este timpul sa paraseasca Romania. Dragos Bucur si-a luat familia si a plecat din Romania Asa ca si-au facut bagajele si au pornit spre aeroport. Acolo, .

Ungurii intra pe cea mai ravnita piata din Romania. Au investit deja miliarde de lei aic

Ungurii intra pe cea mai ravnita piata din Romania, respectiv pe cea imobiliara, unde au investit deja miliarde de lei. Compania Indotek s-a implicat in piata imobiliara romaneasca asta vara, cand a avut loc si prima investitie semnificativa facuta in afara Ungariei. Investitia consta in cumpararea mallului Promenada Targu Mures. Tranzactia este estimata de brokerii .

O companie gigant pleaca din Romania. Ce se intampla chiar acum

Intr-un comunicat dat astazi gigantul 268;EZ anunta vanzarea activelor sale din Romania, in infrastructura, catre cei de la Macquarie. Gigantul ceh a ajuns la un acord de vanzare catre fonduri administrate de Macquarie Infrastructure and Real Assets. 268;EZ iese din afacerile cu energie elctrica din Romania Conform documentului, activele cuprind sapte companii, inclusiv retele de .

MIRA: Prin achizitia activelor CEZ din Romania, ne dorim sa sustinem activitatea in infrastructura critica

Romania este una dintre cele mai dinamice economii ale Europei, iar odata cu acordul privind achizitia portofoliului de active CEZ din Romania de la CEZ Group, ne dorim sa sustinem aceasta activitate in domeniul infrastructurii critice, prin investitii in electricitate mai constanta, eficienta, sigura si sustenabila, a afirmat Leigh Harrison, seful Macquarie Infrastructure and Real Assets MIRA) pentru EMEA Europa, Orientul Mijlociu si Africa), scrie Agerpres.

Cine este Adina Alberts si ce afaceri are unul dintre cei mai cunoscuti medici din Romania

Adina Alberts s-a nascut pe data de 5 februarie 1969, in Galati. Ea a crescut in orasul Piatra Neamt. Este mandra cu faptul ca este moldoveanca. Anul acesta a implinit 51 de ani. Este de profesie medic estetician si este casatorita cu politicianul Viorel Catarama. Ce afaceri are unul dintre cei mai cunoscuti medici din .

CORONAVIRUS |Ministrul Nelu Tataru, despre rata mortalitatii din Romania: Noi am ales sa raportam toate decesele cauzate de SARS-CoV-2, dar si prin decompensarea patologiilor

Ministrul Sanatatii vine cu explicatii cu privire la rata ridicata a mortalitatii pacientilor cu coronavirus din Romania. Nelu Tataru a precizat, vineri, ca autoritatile din tara noastra raporteaza.

Politicianul din Romania pe care nimeni nu il mai recunoaste. Cum a ajuns sa arate

Politicianul Remus Cernea, activist roman impotriva discriminarii bazate pe religie si orientare sexuala, a publicat recent un anunt pe retelele de socializare cu privire la activitatea sa din prezent, alaturi de o poza cu el. Odinioara cu parul lung, bogat, saten, cu o barba care ii acoperea trasaturile, dar si cu cateva kilograme in plus, .

CEZ Group a aprobat vanzarea activelor din Romania

CEZ Group a aprobat vanzarea activelor sale din Romania catre fondurile administrate de Macquarie Infrastructure and Real Assets MIRA), conform unui comunicat trimis redactiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )