Libnet.ro
UNICEF

22:30

Anunt pentru soferi: ce se intampla daca iti expira acum permisul sau numerele provizorii

Playtech Playtech,
Anunt pentru soferi: ce se intampla daca iti expira acum permisul sau numerele provizorii

Romania se afla in stare de urgenta din data de 16 martie, cand a intrat in vigoare decretul prezidential. E o perioada in care ti se cere sa stai in casa, dar poti fi obligat sa faci. continuă pe Playtech

Cod Rutier 2020: Ce se intampla daca iti expira permisul in starea de urgenta. Mai poti circula? Raspunsul oficial

Din nefericire, multe documente si permise de conducere pot expira in aceasta perioada. Astfel incat, romanii se sperie ca nu vor mai putea folosi autovehiculul in caz de urgente sau pentru achizitionarea de bunuri necesare. Care este raspunsul oficial al autoritatilor? Cod Rutier 2020: Ce se intampla daca iti expira permisul in starea de urgenta .

Florin Citu, anunt pentru toti romanii cu rate la banci. Ce se intampla acum

Ministrul Finantelor a facut un nou anunt care-i vizeaza pe romanii cu rate la banci. Florin Citu a comunicat cand vor fi gata masurile ce vor veni in sprijinul acestora. Florin Citu, anunt pentru romanii cu rate Seful Finantelor a anuntat ca saptamana aceasta vor fi functionale masurile privind ratele la banca, si creditele pentru .

COVID-19. Brigada Rutiera, anunt pentru soferi privind petitiile si cererile depuse

Brigada Rutiera a transmis miercuri seara o informare pentru soferi, valabila in perioada 26. 2020, in ceea ce priveste modul de transmitere a petitiilor si a cererilor, dar si modificari privind dosarele penale.

Mega Image, anunt pentru cei de peste 65 de ani. Ce poti primi acasa, daca suni la acest numar

Mega Image vine cu o veste imbucuratoare pentru varsnici. Potrivit ultimelor masuri luate de autoritati pentru a limita raspandirea virusului mortal, persoanele cu varsta de peste 65 de ani intra, incepand de astazi, in carantina. Astfel ca, lantul de supermarketuri se alatura initiativelor de voluntariat in lupta impotriva noului coronavirus si aloca linia telefonica Suna .

Se ingheata sau nu anul scolar? Monica Anisie, anunt pentru toti parintii din Romania

Daca VicepremierulRaluca Turcan vine cu 3, posibile, scenarii, in ceea ce priveste anul scolar in Romania despre care a vorbit intr-un interviu recent acordat celor de la RFI, Ministrul Educatiei, Monica Anisie declara ca nu s-a luat in calcul varianta inghetarii anului scolar. Se ingheata sau nu anul scolar Saptamana trecuta, marti 17 martie, Monica .

Raed Arafat, anunt pentru toti romanii, cu cateva ore inainte de carantina totala

Ministrul de Interne, Marcel Vela, alaturi de secretarii de stat Raed Arafat si Bogdan Despescu vor sustine o declaratie de presa, marti, la ora 22:00, la sediu MAI. Cei trei oficiali vor prezenta noua Ordonanta Militara, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca vor fi introduse noi restrictii pentru cetateni. Raed Arafat, anunt pentru .

Ludovic Orban, testat a doua oara pentru noul coronavirus. Daca si rezultatul de luni e negativ, premierul isi va incheia perioada de izolare de 14 zile (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban va fi supus luni unui al doilea test pentru noul coronavirus. Daca evaluarea medicala releva un rezultat negativ, prim-ministrul isi va incheia perioada de izolare de 14 zile. Seful PNL.

Momente grele pentru Ianis Hagi. Ce au anuntat acum jurnalistii din Scotia

Sunt momente grele pentru Ianis Hagi in Scotia. Fotbalistul roman este marul discordiei intr-un razboi dus de presa din Scotia cu Genk, clubul belgian de la care Glasgow Rangers l-a imprumutat in iarna pe Ianis. Momente grele pentru Ianis Hagi. Ce au anuntat acum jurnalistii din Scotia Venit in iarna sub forma de imprumut la .

Umilinta pentru Andrei Duban. Ce a recunoscut acum Gratiela despre Ghita. S-au legat niste lucruri

Gabriela si Ghita s-au apropiat destul de mult in ultimul timp, lucru care pare a fi deranjant pentru telespectatori, deoarece aceasta este casatorita. Cei doi sustin ca sunt doar prieteni, dar totusi nu ar vrea sa paraseasca competitia, ajungand astfel sa concureze unul fara celalalt. Umilinta pentru Andrei Duban. Ce a recunoscut acum Gratiela despre .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3435 seconds )