Libnet.ro
UNICEF

16:45

Winamp se inchide S-a mai stins o bucatica din istoria internetului

Playtech Playtech,
Winamp se inchide S-a mai stins o bucatica din istoria internetului

Un media player pe care il folosesc de peste 13 ani poarta numele de Winamp si in maxim o luna va fi inchis. Cred ca pentru foarte multi este o surpriza neplacuta faptul caWinamp se inchide. Desi Winamp nu a beneficiat de acelasi nivel de promovare in secolul internetului precum alte aplicatii similare, acesta este un player de muzica ce a facut istorie si pe care foarte multi dintre noi il vor mai folosi ani buni de acum inainte. Cumparat []. continuă pe Playtech

Iulian Radulescu, unul dintre cei mai importanti antrenori din volei, a murit.

Iulian Radulescu, unul dintre cei mai importanti antrenori din volei, care a descoperit si promovat mai multi jucatori de valoare, a murit, joi, la varsta de 61 de ani, informeaza Mediafax. Radulescu a obtinut de-a lungul carierei 18 titluri nationale la nivel juvenil - cinci titluri la Constanta, cu CVM Tomis, si 13 cu CSS Tulcea. El a descoperit jucatori ca: Ionut Harbuz, Marian Pavel, Alexandru Halchin, Adrian Costache, Mihai Dumitrache, Marius Dascalu. Ultimii jucatori promovati la echipa .

Adam Levine, solistul grupului Maroon 5, a fost ales cel mai sexy barbat din lume

Adam Levine, solistul tatuat al grupului Maroon 5, a fost ales cel mai sexy barbat din lume in anul 2013 de catre revista americana People, care si-a prezentat marti seara clasamentul, scrie AFP.

Solistul Maroon 5, Adam Levine, declarat cel mai atragator barbat din lume de revista People

Revista People l-a incoronat pe solistul trupei Maroon 5,Adam Levine, drept cel mai atragator barbat din lume. Ca muzician, ai fantezii de genul ca vei castiga premiul Grammy, dar la asta nu ma.

Adam Levine, cel mai sexy barbat din lume! Vezi top 12!

Revista People a desemnat topul celor mai sexy barbati din lume in anul 2013, iar in fruntea clasamentului se afla nimeni altul decat liderul trupei Maroon 5, Adam Levine. Liderul din 2012, actorul Channing Tatum, nu se regaseste acum nici macar in topul primilor 12 clasati.

Bursele europene au scazut, dupa ce ieri au atins cel mai ridicat nivel din 2008

Actiunile marilor companii europene au incheiat sedinta de tranzactionare de marti in scadere, de la cel mai ridicat nivel din 2008, in urma reducerii de catre Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE) a estimarilor privind cresterea economiei mondiale in acest an si 2014, potrivit presei internationale.

HOT! Glorya lanseaza cel mai sexy videoclip din Romania CASI, CASI!

La fix doua saptamani, de la lansarea noului ei single, CASI CASI, Glorya, impreuna cu echipa de la TommoProduction, scot cel mai sexy videoclip de pe piata muzicala din Romania. Cu un look de zile mari, artista ne aduce in atentie imaginile provocatoare ale celor mai cunoscuti iepurasi Playboy, de la noi, imagini care subliniaza .

Revo R85, cea mai performanta tableta din portofoliul actual E-Boda

E-Boda a anuntat cea mai performanta tableta din portofoliu, Revo R85. E-Boda Revo R85 vine cu un display IPS de 7. 85, cu rezolutie de 1024768 pixeli, procesor Quad Core Rockchip RK3188 Cortex A9 de 1. 6 GHz, RAM de 1 GB, procesor grafic Quad Core Mali400 de 533 MHz si sistem de operare Android 4. Tableta este disponibila pe site-ul E-Boda si in magazinele partenere la pretul recomandat de 749 lei. Potrivit oficialilor, tableta Revo R85 permite rularea simultana a patru [].

Dan Balan a castigat cel mai important premiu din industria muzicala ruseasca.

Artistul moldovean Dan Balan si-a mai adaugat un premiu la colectia sa de trofee muzicale. Artistul a fost desemnat invingator la categoria Cel mai Bun Interpret Best Male Singer) din cadrul premiilor rusesti Music Box. Decernarea premiilor Music Box a avut marti seara la palatul din Kremlin, Moscova. Pe piata muzicala din Rusia, premiile Music Box sunt echivalentul celebrelor premii MTV. Fanii au fost cei care au hotarat castigatorul, iar cu ajutorul lor, artistul moldovean a reusit sa .

Piata auto din Romania a scazut in octombrie cu 17,5%, fiind cea mai abrupta contractie din regiune

Inmatricularile de autoturisme noi din Romania au scazut cu 17,5% in luna octombrie fata de perioada corespunzatoare a anului trecut, la circa 5. 600 unitati, cea mai abrupta contractie din Europa Centrala.

Indonezia: Unul din cei mai periculosi vulcani din lume a erupt.

Unul dintre cei mai periculosi vulcani din lume a intrat in eruptie luni, in Indonezia, iar altul continua sa emita coloane de cenusa care atingeau pana la opt kilometri altitudine, au anuntat surse oficiale, conform Mediafax. Vulcanul Merapi, pe Insula Java centru), care a provocat moartea a 350 de persoane la sfarsitul lui 2010, a intrat in eruptie luni dimineata, emitand o coloana de fum inalta de aproximativ doi kilometri, a anuntat Sutopo Purwo Nugroho, directorul Agentiei nationale .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )