Libnet.ro
UNICEF

13:30

Tara cu cei mai multi dependenti de internet: stau si 18 ore pe YouTube

Playtech Playtech,
Tara cu cei mai multi dependenti de internet: stau si 18 ore pe YouTube

Coreea de Sud este cea mai conectata tara din lume. Aproape toata lumea are un smartphone si acces la internet, insa asta are si o parte intunecata. Cele mai recente informatii dezvaluie. continuă pe Playtech

Romania da cei mai multi bani din UE catre salariile bugetarilor

Romania este tara din Uniunea Europeana cu cel mai mare procent din veniturile incasate la stat care merg catre plata salariilor bugetarilor, arata un raport lansat de Consiliul Fiscal. Anul trecut, acestea ne-au costat cu cinci miliarde lei mai mult decat a estimat initial Guvernul.

S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca si tu esti pe lista!

Pensiile fostilor angajati ai MAI sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, potrivit datelor Caselor Sectoriale ale celor doua institutii.

Alexandru Novac va fi unul dintre cei mai buni aruncatori de sulita din lume

Au mai ramas doar cateva zile pana la debutul celei de-a 12-a editii a Campionatelor Europene de atletism U23! Competitia se va desfasura in perioada 11-14 iulie la Gavle, unul dintre cele mai vechi si mai frumoase orase din Suedia, si va fi transmisa in direct de Eurosport.

Cei mai bogati oameni din istorie. Jeff Bezos nu intra in top 10

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, este cel mai bogat om din lume, dar averea sa de peste 130 de miliarde de dolari nu este indeajuns pentru a-l clasa in top zece al celor mai bogate persoane din.

Romanii, printre cei mai indisciplinati pietoni. Nu le pasa de pericolele la care se expun

Zebrele sunt prea departe si politistii invizibili, de cele mai multe ori, pentru pietonii care traverseaza strada fara sa tina cont de semnele de circulatie. Pietonii indisciplinati nu-sidau seama de pericolele la care se expun. Anul trecut, 450 de pietoni au murit, iar aproape 1. 200 au fost raniti grav in accidente produse din cauza lor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )