Libnet.ro
UNICEF

23:30

Jens Stoltenberg: Republica Moldova este un partener apropiat al NATO

România Liberă România Liberă,
Jens Stoltenberg: Republica Moldova este un partener apropiat al NATO

Republica Moldova este un partener apropiat al NATO, iar parteneriatul dintre cele doua parti s-a de. continuă pe România Liberă

Nicu Popescu: Republica Moldova este cel mai mare beneficiar al DCFTA

Republica Moldova este cel mai mare beneficiar al Acordului de Asociere, implicit al Acordului de Liber Schimb, dintre cele trei tari semnatare din Parteneriatul Estic. Ministrul afacerilor externe si integrarii europene, Nicu Popescu, a scris pe Facebook, citat de IPN, ca in perioada 2013-2018, Republica Moldova a beneficiat de prevederile DCFTA in proportie de 60%, Ucraina 20%, iar Georgia 9%.

Chisinaul perla alegerilor locale din Republica Moldova

Au mai ramas doar doua luni pana la alegerile locale din Republica Moldova, care se vor desfasura pe data de 20 octombrie. La aceste alegeri vom putea urmari evolutia partidelor moldovenesti dupa abdicarea lui Plahotniuc, cel care pana de curand controla toate institutiile in stat, Moldova fiind considerata de multi un stat capturat, chiar si pana in momentul de fata.

Un nou aur mondial pentru dansul sportiv din Republica Moldova

Cuplul format din Gabriele Goffredo si Anna Matus au adus o noua medalie de aur pentru dansul sportiv din Republica Moldova. Cei doi au urcat pe prima treapta a Campionatului Mondial de dans sportiv, stilul latino-american, a carei finala a avut loc pe 1 septembrie in Thailanda.

initiativa legislativa in Parlamentul Romaniei prin care se propune ca Republica Moldova sa fie reprezentata de un senator si doi deputati

Partidul National Liberal din Romania PNL), condus de Ludovic Orban, a anuntat ca in cadrul sedintei conducerii formatiunii, din 2 septembrie, s-a luat decizia depunerii in noua sesiune parlamentara a unui proiect de lege prin care Republica Moldova sa devina circumscriptie electorala separata.

VIDEO Dodon s-a intalnit, in premiera, cu secretarul general al NATO: Moldova este un stat neutru care nu are ca obiectiv intrarea in NATO

In cadrul vizitei de lucru de la Bruxelles, Igor Dodon a avut o intrevedere si cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg. Presedintele tarii a declarat ca Republica Moldova este un stat neutru care nu are ca obiectiv intrarea la un bloc militar, inclusiv intrarea in NATO.

Republica Moldova: Mai multe persoane, printre care si politisti, retinute pentru contrabanda

Mai multe persoane, printre care si doi politisti, au fost retinute pentru contrabanda in Republica .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2219 seconds )