Libnet.ro
UNICEF

08:01

Republica Moldova: Mai multe persoane, printre care si politisti, retinute pentru contrabanda

România Liberă România Liberă,
Republica Moldova: Mai multe persoane, printre care si politisti, retinute pentru contrabanda

Mai multe persoane, printre care si doi politisti, au fost retinute pentru contrabanda in Republica . continuă pe România Liberă

Alerta in Prahova! O bucata de tavan al unui magazin s-a prabusit: mai multe victime, printre care si un copil

O bucata de tavan s-a prabusit intr-un magazin din Blejoi, judetul Prahova. Patru persoane au fost surprinse de tavanul prabusit, insa niciuna nu a ajuns la spital. Sambata dupa amiaza, in jurul orei.

Sase persoane, printre care doi angajati ai MAI, retinute intr-un dosar de contrabanda

Oamenii legii au retinut in flagrant, pe 29 august, sase membri ai unei grupari criminale specializate in contrabanda cu marfuri de larg consum. in urma perchezitiilor a fost ridicata marfa de circa 3 milioane de lei, care nu era insotita de acte de provenienta. Marfa a fost adusa in tara de la Dragonul Rosu din Bucuresti.

Explozie uriasa in Belgia! Mai multe persoane au fost ranite, altele sunt prinse sub daramaturi

Mai multe persoane au fost ranite marti si altele sunt prinse sub daramaturi dupa o explozie in orasul belgian Anvers, relateaza agentia DPA si publicatia Le Soir. Explozia a afectat mai multe locuinte.

Tragedie in Buzau. Trei persoane, printre care si o fetita de trei ani, au murit dupa un accident de circulatie

Doua persoane au decedat, iar alte patru au fost grav ranite duminica dupa-amiaza intr-un accident rutier petrecut pe DN 2, in zona localitatii buzoiene Mihailesti. Potrivit agentului de politie.

Nicu Popescu: Republica Moldova este cel mai mare beneficiar al DCFTA

Republica Moldova este cel mai mare beneficiar al Acordului de Asociere, implicit al Acordului de Liber Schimb, dintre cele trei tari semnatare din Parteneriatul Estic. Ministrul afacerilor externe si integrarii europene, Nicu Popescu, a scris pe Facebook, citat de IPN, ca in perioada 2013-2018, Republica Moldova a beneficiat de prevederile DCFTA in proportie de 60%, Ucraina 20%, iar Georgia 9%.

Chisinaul perla alegerilor locale din Republica Moldova

Au mai ramas doar doua luni pana la alegerile locale din Republica Moldova, care se vor desfasura pe data de 20 octombrie. La aceste alegeri vom putea urmari evolutia partidelor moldovenesti dupa abdicarea lui Plahotniuc, cel care pana de curand controla toate institutiile in stat, Moldova fiind considerata de multi un stat capturat, chiar si pana in momentul de fata.

HOROSCOP. Top 5 zodii masculine cu cele mai multe defecte

Astrologii au facut un top al zodiilor masculine care au cele mai multe defecte. Printre acestea se numara Berbecii, Capricornii si Sagetatorii. HOROSCOP SCORPION HOROSCOPBarbatul Scorpion este.

Incendiu intr-un cartier din Buzau. Mai multe proprietati au ars

Mai multe proprietati din cartierul Dorobanti din municipiul Buzau au fost afectate de un incendiu izbucnit in noaptea de luni spre marti, in urma caruia mai multe persoane au facut atac de.

initiativa legislativa in Parlamentul Romaniei prin care se propune ca Republica Moldova sa fie reprezentata de un senator si doi deputati

Partidul National Liberal din Romania PNL), condus de Ludovic Orban, a anuntat ca in cadrul sedintei conducerii formatiunii, din 2 septembrie, s-a luat decizia depunerii in noua sesiune parlamentara a unui proiect de lege prin care Republica Moldova sa devina circumscriptie electorala separata.

Un nou aur mondial pentru dansul sportiv din Republica Moldova

Cuplul format din Gabriele Goffredo si Anna Matus au adus o noua medalie de aur pentru dansul sportiv din Republica Moldova. Cei doi au urcat pe prima treapta a Campionatului Mondial de dans sportiv, stilul latino-american, a carei finala a avut loc pe 1 septembrie in Thailanda.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2563 seconds )