Libnet.ro
UNICEF

01:05

LUDOVIC ORBAN: Decizia lui Dan Cristian Popescu de a candida sustinut de PSD - una gresita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Decizia lui Dan Cristian Popescu de a candida sustinut de PSD - una gresita

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca este gresita decizia lui Dan Cristian Popescu de a candida la Primaria Sectorului 2 sustinut de PSD. continuă pe Ziarul Bursa

Rasturnare de situatie. Dan Cristian Popescu candideaza din partea PSD la Sectorul 2. Lista candidatilor social-democrati din Capitala

Dupa ce PNL a cedat Sectorul 2 catre USR, liberalul Dan Cristian Popescu a anuntat sambata ca va candida la primaria sectorului din partea PSD. Consider ca, intotdeauna, oamenii trebuie sa fie pe primul loc. Nu aliantele comerciale de partide, a scris acesta pe Facebook. De asemenea, Gabriela Firea a anuntat si restul candidatilor sustinuti de PSD pentru sectoarele din Capitala.

Lovitura pentru Nicusor Dan si Dan Cristian Popescu! BEC le-a respins semnele electorale

Biroul Electoral Central a respins, vineri, cererile de inregistrare a semnelor electorale ale candidatilor independenti Nicusor Dan, Dan Cristian Popescu, Gheorghe Man si Lucian-Tiberiu Bodea la alegerile locale.

BEC a respins cererile de inregistrare a semnelor electorale ale candidatilor Nicusor Dan si Dan Cristian Popescu

Biroul Electoral Central a respins, vineri, cererile de inregistrare a semnelor electorale ale candidatilor independenti Nicusor Dan, Dan Cristian Popescu, Gheorghe Man si Lucian-Tiberiu Bodea la alegerile locale.

Gabriela Firea a anuntat candidatii PSD pentru primariile de sector: Viceprimarul PNL Dan Cristian Popescu este candidatul PSD la Sectorul 2

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a prezentat, sambata, lista candiatilor PSD pentru primariile de sector. Noutatea este ca actualul viceprimar liberal al Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, va intra in cursa pe.

Dan Cristian Popescu anunta ca e sustinut de PSD pentru Primaria Sectorului 2

Viceprimarul Sectorului 2, fostul liberal Dan Cristian Popescu, a anuntat, sambata, ca PSD sustine candidatura sa la primaria de sector.

Ludovic Orban ii bate obrazul lui DC Popescu dupa plecarea la PSD: E o decizie gresita

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca Dan Cristian Popescu a gresit in momentul in care a ales sa candideze sustinut de PSD pentru Primaria Sectorului 2. Pe de alta parte, Orban a precizat ca in discutiile cu USR si PLUS pentru Capitala el nu a discutat despre oameni, cu toate ca liberalii aveau un avantaj la Sectorul 2, pentru ca Popescu era viceprimar.

Contre mari in PNL! Ludovic Orban incearca sa il convinga pe Traian Basescu sa nu candideze la Primaria Capitalei

Sunt contre in PNL dupa ce presedintele partidului a decis cedarea candidaturilor pe sectoare in fata USR, iar acum ar putea ceda si in fata Partidului Miscarea Populara. Potrivit unor surse, Ludovic Orban va incerca sa-l convinga pe Traian Basescu sa nu candideze la Primaria Capitalei, pentru a-i mari sansele lui Nicusor Dan.

Ludovic Orban: Avocatul Poporului a pierdut complet legatura cu poporul si nu-i pasa de sanatatea si viata romanilor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca a fost socat de decizia Avocatului Poporului, Renate Weber, de a ataca la Curtea Constitutionala Legea carantinarii. Seful Guvernului a amintit faptul ca.

Ludovic Orban: Cel mai probabil vom prelungi starea de alerta (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca Guvernul are in vedere prelungirea starii de alerta, care expira la data de 16 august 2020. Ludovic Orban: Starea de alerta ar putea fi prelun.

Romania revine la starea de urgenta? Ludovic Orban a facut anuntul cu putin timp in urma

Ludovic Orban a participat astazi la sedinta partidului PNL, unde au fost discutate anumite masuri cu privire la situatia Romaniei in contextul pandemiei de COVID-19. Premierul a anuntat ca in conditiile in care numarul de imbolnaviri va ramane in continuare crescut, starea de alerta se va prelungi. Ce ii asteapta pe romani in urmatoarea perioada .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )