Libnet.ro
UNICEF

10:30

Lovitura pentru Nicusor Dan si Dan Cristian Popescu! BEC le-a respins semnele electorale

Adevărul Adevărul,
Lovitura pentru Nicusor Dan si Dan Cristian Popescu! BEC le-a respins semnele electorale

Biroul Electoral Central a respins, vineri, cererile de inregistrare a semnelor electorale ale candidatilor independenti Nicusor Dan, Dan Cristian Popescu, Gheorghe Man si Lucian-Tiberiu Bodea la alegerile locale. continuă pe Adevărul

BEC a respins cererile de inregistrare a semnelor electorale ale candidatilor Nicusor Dan si Dan Cristian Popescu

Biroul Electoral Central a respins, vineri, cererile de inregistrare a semnelor electorale ale candidatilor independenti Nicusor Dan, Dan Cristian Popescu, Gheorghe Man si Lucian-Tiberiu Bodea la alegerile locale.

Dan Cristian Popescu: Am fost supus unui atac jignitor din partea USR. M-au facut mafiot, corupt, violator. Dansii au doctrina urii fata de orice (VIDEO)

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, a declarat miercuri seara, pentru B1 TV, ca nu-si poate explica de ce nu a fost desemnat candidatul PNL-USRPLUS pentru primaria acestui sector, de vreme ce absolut to.

Bomba in politica: Gabriela Firea si liberalul Dan Cristian Popescu, intalnire-surpriza. Ce au discutat

Intalnire-surpriza intre Gabriela Firea si viceprimarul Sectorului 2 Dan Cristian Popescu. Primarul general al Capitalei a postat pe retelele de socializare fotografii de la intalnirea cu Popescu, afirmand ca a discutat cu acesta despre proiecte de infrastructura, precum reteaua de termoficare. pasajul Doamna Ghica, dezvoltarea zonei Pipera si amenajarea unui parc de 170 ha.

Gabriela Firea, discutii cu Dan Cristian Popescu despre proiectele in Sectorul 2. Investitii in infrastructura, mediu si sistemul de termoficare

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca a avut joi o discutie cu viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, despre o serie de proiecte pentru Bucuresti. Firea a sustinut ca au.

Dan Cristian Popescu anunta ca va candida la Primaria Sectorului 2, chiar daca nu are sprijinul PNL

Viceprimarul Dan Cristian Popescu a anuntat ca va candida la Primaria Sectorului 2, chiar daca nu are sprijinul PNL in acest sens. El a adaugat ca, in cazul in care ar fi ales Neculai Ontanu acest lucru ar face sa duca Sectorul 2 cu 20 de ani in urma, in anul 2000, atunci cand dansul a devenit primar, conform news. ro.

UNDOR, partidul infiintat de fosti membri USR, isi anunta sustinerea pentru Nicusor Dan la Primaria Capitalei

Uniunea Nationala pentru Democratie, Omenie, Respect UNDOR), partid infiintat de fosti membri USR, isi anunta sustinerea pentru Nicusor Dan la Primaria Capitalei. alaturi de PNL si de Alianta USR PLUS, pentru a contribui in mod activ la trimiterea Gabrielei Firea in irelevanta politica pe care o merita, conform news. ro.

A inceput campania de strangere de semnaturi pentru Nicusor Dan. Noul Bucuresti inseamna un oras in care administratia e partenera cu cetateanul (VIDEO)

PNL si alianta USR-PLUS au inceput joi, in Piata Universitatii, campania de strangere de semnaturi pentru candidatura lui Nicusor Dan la Primaria Generala a Capitalei. Dan a spus ca e nevoie de un nou.

Nicusor Dan, despre candidatura lui Tariceanu: Lupta mea este cu Gabriela Firea

Candidatul unic al Dreptei la Primaria Bucuresti, Nicusor Dan, spune ca nu vrea sa acorde importanta stirii privind candidatura lui Calin Popescu Tariceanu, afirmand ca lupta sa este cu actualul edil, Gabriela Firea. in privinta unei eventuale candidaturi a lui Traian Basescu, Nicusor Dan afirma ca este firesc ca PMP sa aiba propriul candidat.

NICUSOR DAN: Primarul Gabriela Firea este un pericol public

Primaria Capitalei este in faliment, iar edilul general Gabriela Firea a cheltuit in patru ani bugetul pe cinci ani al municipiului Bucuresti, a afirmat, ieri, Nicusor Dan, candidatul PNL si USR-PLUS pentru functia de primar general.

NICUSOR DAN: Sper ca PMP sa nu aiba un candidat care sa rupa din voturile dreptei

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, spera ca Partidul Miscarea Populara sa nu aiba candidat propriu pentru fotoliul de primar general care sa rupa din voturile dreptei, mentionand ca este important ca municipiul sa scape de primarul Gabriela Firea si de PSD, conform news. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )