Libnet.ro
UNICEF

16:30

Lumea risca sa piarda controlul asupra SIDA din cauza lipsei banilor - experti

Adevărul Adevărul,
Lumea risca sa piarda controlul asupra SIDA din cauza lipsei banilor - experti

Lupta impotriva Sida sindromul imunodificientei umane dobandite) are nevoie de mai multe miliarde de dolari anual, din lipsa carora boala risca sa se extinda, au avertizat duminica expertii prezenti la Amsterdam, inaintea deschiderii Conferintei internationale dedicata maladiei, scrie AFP. continuă pe Adevărul

VIDEOTraficul rutier este oprit pe Valea Prahovei, n Comarnic, din cauza ploii torentiale

Traficul rutier este oprit, duminica, pe Valea Prahovei, in Comarnic, pe ambele sensuri de mers, din cauza ploilor abundente care au cazut in ultimele ore, pe carosabil formandu-se aluviuni, relateaza Mediafax.

Panica in Belgia. Spatiul aeriana fost inchis din cauza unei probleme

Autoritatea aeronautica belgiana a dispus, joi dupa-amiaza, inchiderea in totalitate a spatiului aerian al Belgiei din cauza unei probleme tehnice, informeaza postul RTBF. Masura a inceput sa fie aplicata.

O femeie a devenit milionara pentru cateva momente, din cauza unei incurcaturi la banca. Ce suma i-a intrat in cont

Pentru cateva minute, o femeie din Boston sa devenit milionara. Ellen Fleming spune ca a primit un mesaj de la consultantantul ei financiar miercuri dupa-amiaza, cu vestea ca a fost depusa o.

MAE reactioneaza dupa ce Romania a fost data in JUDECATA din cauza neaplicarii DIRECTIVEI privind combaterea spalarii banilor

Ministerul Afacerilor Externe MAE)a reactionat vineri dupa ceRomania a fost data in judecata decatre Comisia Europeanadin cauza neaplicarii normelor in materie de combatere a.

Din pacate, anuntul trist a fost facut: Marele ACTOR a murit din cauza unei boli necrutatoare... (FOTO)

Actorul rus Vladislav Zhukovsky s-a stins din viata la varsta de 75 de ani, in urma unei indelungi batalii cu o boala necrutatoare. Anuntul a fost facut de prietena acestuia, care nu a precizat cauza.

Romgaz si Petrom se prabusesc pe bursa din cauza unei posibile plafonari a pretului la gaze

Pretul maxim de vanzare a gazelor naturale din productia interna la producatori ar putea fi plafonat la 55 lei/Mwh pana la 30 iunie 2021, potrivit unui proiect de hotarare publicat de Ministerul Finantelor Publice. Actiunile Romgaz SNG) si Petrom.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2504 seconds )