Libnet.ro
UNICEF

09:45

O femeie a devenit milionara pentru cateva momente, din cauza unei incurcaturi la banca. Ce suma i-a intrat in cont

Antena3 Antena3,
O femeie a devenit milionara pentru cateva momente, din cauza unei incurcaturi la banca. Ce suma i-a intrat in cont

Pentru cateva minute, o femeie din Boston sa devenit milionara. Ellen Fleming spune ca a primit un mesaj de la consultantantul ei financiar miercuri dupa-amiaza, cu vestea ca a fost depusa o. continuă pe Antena3

Dana Chera (fosta Grecu) a devenit mama pentru a treia oara

Dana Chera fosta Grecu), indragita prezentatoare de la Antena 3, a devenit mama pentru a treia oara. in urma cu putin timp, jurnalista a adus pe lume o fetita. Sa stii ca imi este foarte.

Panica in Belgia. Spatiul aeriana fost inchis din cauza unei probleme

Autoritatea aeronautica belgiana a dispus, joi dupa-amiaza, inchiderea in totalitate a spatiului aerian al Belgiei din cauza unei probleme tehnice, informeaza postul RTBF. Masura a inceput sa fie aplicata.

Frankfurt pierde teren in cursa pentru atragerea bancherilor din Londra

Eforturile facute de Frankfurt pentru atragerea bancherilor care fug din Marea Britanie din cauza iesirii tarii din UE Brexit) sunt in pericol sa-si piarda elanul, conform unei analize Bloomberg.

Ministrul pentru Afaceri Europene din Germania, Michael Roth, s-a ntlnit miercuri cu sefii Parchetului General, DNA si DIICOT. Oficialul german, ngrijorat de modificarile aduse legislatiei penale

Procurorul general Augustin Lazar a avut, miercuri, o intrevedere cu Michael Roth, ministrul de stat pentru Afaceri Europene din cadrul Ministerului Federal German de Externe, in cadrul careia oficialul german si-a manifestat ingrijorarea in legatura cu recentele modificari ale legislatiei penale. Marti, Liviu Dragnea l-a asigurat pe ministrul de stat german ca reforma in justitie nu afecteaza statul de drept.

Transferul verii in Anglia: Tocmai a devenit cel mai scump portar din istorie (FOTO)

Brazilianul Alisson Becker a devenit cel mai scump portar din istorie dupa ce Liverpool a platit 62,5 milioane de euro pentru a il cumpara de la AS Roma. De asemenea, britanicii vor plati bonusuri in functie de pe.

Alisson Becker a semnat cu Liverpool si a devenit cel mai scump portar din istorie

Liverpool a obtinut transferul portarului Alisson Becker de la AS Roma pentru suma de 62,5 milioane de euro plus bonusuri ce pot ajunge la alte zece milioane de euro, brazilianul devenind astfel cel mai scump goalkeeper din istorie, informeaza BBC.

Betano a devenit sponsorul unei mari echipe din Bundesliga

Operatorul digital de pariuri sportivesi cazinouBetano. coma devenit din acest sezon sponsorul uneia dintre cele mai importante echipe din fotbalul german,VfB Stuttgart.

MAE reactioneaza dupa ce Romania a fost data in JUDECATA din cauza neaplicarii DIRECTIVEI privind combaterea spalarii banilor

Ministerul Afacerilor Externe MAE)a reactionat vineri dupa ceRomania a fost data in judecata decatre Comisia Europeanadin cauza neaplicarii normelor in materie de combatere a.

Din pacate, anuntul trist a fost facut: Marele ACTOR a murit din cauza unei boli necrutatoare... (FOTO)

Actorul rus Vladislav Zhukovsky s-a stins din viata la varsta de 75 de ani, in urma unei indelungi batalii cu o boala necrutatoare. Anuntul a fost facut de prietena acestuia, care nu a precizat cauza.

Romgaz si Petrom se prabusesc pe bursa din cauza unei posibile plafonari a pretului la gaze

Pretul maxim de vanzare a gazelor naturale din productia interna la producatori ar putea fi plafonat la 55 lei/Mwh pana la 30 iunie 2021, potrivit unui proiect de hotarare publicat de Ministerul Finantelor Publice. Actiunile Romgaz SNG) si Petrom.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,326 seconds )