Libnet.ro
UNICEF

17:16

Mai multe scoli si-au suspendat activitatea din cauza Codului portocaliu

Adevărul Adevărul,
Mai multe scoli si-au suspendat activitatea din cauza Codului portocaliu

Opt unitati de invatamant din judetul Constanta au anuntat suspendarea cursurilor pentru astazi, joi, 18 ianuarie 2018. continuă pe Adevărul

Cursurile au fost SUSPENDATE in mai multe scoli. Care sunt judetele VIZATE

In judetele Iasi, Galati, Prahova si Tulcea cursurile de la 30 de scoli vor fi sistate din cauza conditiilor meteo neprielnice. Loredana Iordache, purtatorul de cuvant al Ministerului Educatiei.

Ministrul Educatiei: Cursurile au fost suspendate in mai multe scoli din tara

Cursurile in mai multe scoli din localitati aflate in judetele in care este vreme rea au fost suspendate, a declarat ministrul Educatiei, Liviu Pop, joi, la videoconferinta cu prefectii,.

Doi minori risca sa ajunga intr-un centru de detentie dupa ce au furat tot ce le-a cazut in mana din mai multe locuinte

Politistii au identificat doi adolescenti, in varsta de 16 ani, ce sunt suspectati ca au sustras mai multe bunuri si produse agricole din locuintele unor sateni dintr-o localitate braileana.

ASF a suspendat activitatea SSIF Romcapital pentru 60 de zile

Autoritatea de Supraveghere Financiara a suspendat activitatea SSIF Romcapital pentru 60 de zile, din cauza unor probleme de natura organizatorica, conform unor surse din piata.

Arad: Strazi inchise in mai multe cartiere din cauza ploilor abundente, nivelul apei de pe carosabil a depasit in unele locuri o jumatate de metru

Mai multe strazi din cateva cartiere ale municipiului Arad au fost inchise, miercuri, dupa ce, din cauza ploilor abundente, nivelul apei de pe carosabil era foarte mare, in unele locuri depasind o jumatate de metru. Traficul rutier s-a desfasurat cu dificultate, fiind necesara interventia autoritatilor pentru extragerea apei cu motopompe, potrivit news. ro.

Circulatia este blocata pe mai multe drumuri din tara

Inspectoratul National de Patrulare informeaza ca, din cauza stratului mare de zapada, circulatia este blocata pe traseul R 35 km 4, care leaga orasul Basarabeasca de orasul Comrat. Pe traseul R 30 este blocat drumul de acces catre satul Ciobanovca, Anenii Noi, transmite IPN.

TIR-uri BLOCATE pe Valea Oltului din cauza POLEIULUI

Mai multe TIR-uri sunt blocate, miercuri seara, pe sensul de mers Valcea Sibiu al DN 7, pe Valea Oltului, din cauza stratului de cinci centimetri de zapada, depus pe carosabil in ultimele ore, dar.

Lucrari de bransare. Se opreste alimentarea cu apa pe mai multe strazi

Calarasenii de pe mai multe strazi raman fara apa luni, 15 ianuarie, din cauza unor lucrari la retea, efectuate in intervalul orar 10.

Carambol violent pe Soseaua Pipera, din cauza poleiului! Sunt cinci masini implicate

Ninge in Capitala. Pe mai multe artere rutiere s-a depus strat de zapada. in zona Pipera, cinci autoturisme au fost implicate intr-un carambol. Brigada de Politie Rutiera a Capitalei.

Soc pe piata valutara. Euro explodeaza din cauza crizei politice

Euro explodeaza din cauza crizei politice. Banca Nationala a Romaniei BNR) a afisat, marti, un curs de 4,6599 lei pentru un euro. Atentie! Este cel mai mare euro din istorie. Ionel Danca,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )