Libnet.ro
UNICEF

05:00

Alexandru Arsinel, din nou in spital din cauza scandalului transplantului

ADPM ADPM,
Alexandru Arsinel, din nou in spital din cauza scandalului transplantului

Alexandru Arsinel a fost internat din nou in spital, acuzand o stare generala de rau. Actorul, care a suferit un transplant de rinichi, a trecut printr-un scandal mediatic, iar stresul acumulat i-a deteriorat starea de sanatate. continuă pe ADPM

Alexandru Arsinel: Am fost facut hot pentru ca am apelat la dreptul meu de a trai

Maestrul Alexandru Arsinel a fost invitatul lui Adrian Ursu la emisiunea Secvential de la Antena 3 si a vorbit despre starea sa de sanatate, despre transplantul de rinichi pe care l-a suferit, dar si despre.

Alexandru Arsinel, despre transplantul de rinichi, la Secvential

Duminica, Secvential merge din casa in casa. Marele actor Alexandru Arsinel vorbeste despre transplantul de rinichi si infuziile de abjectie din societatea romaneasca, in primul interviu televizat dupa.

Guvernul ajusteaza, din nou, legea retrocedarilor, dupa cererea americanilor

Autoritatile statului au decis, din nou, sa modifice legea restituirii imobilelor preluate abuziv de regimul comunist, prin adoptarea unui nou act normativ pe care Parlamentul il va vota in perioada urmatoare.

Manifestare pentru proiectul de la Rosia Montana: Cei 33 de mineri au coborat din nou in subteran, pentru un protest de cateva ore

Cei 33 de mineri au coborat din nou in subteran, la Rosia Montana, duminica, pentru un protest de cateva ore, cerand aprobarea proiectului minier, ei fiind sustinuti la suprafata de 250 de persoane, in timp ce in Alba Iulia, Aiud si Campeni au avut loc actiuni impotriva proiectului.

Ortacii de la Rosia Montana au coborat din nou in mina: Proteste in mai multe orase fata de proiectul Rosia Montana

Ortacii de la Rosia Montana au coborat din nou in mina pentru a protesta, relateaza B1 TV. Protestul celor 33 de mineri care au coborat in subteran va dura aproximativ doua ore. in plus, peste 2. 500 de mineri.

Cei 33 de mineri au coborat din nou in subteran la Rosia Montana, pentru un protest de ...

Cei 33 de mineri au coborat din nou in subteran, la Rosia Montana, duminica, pentru un protest de cateva ore, cerand aprobarea proiectului minier, ei fiind sustinuti la suprafata de 250 de persoane, in timp ce in Alba Iulia, Aiud si Campeni au avut loc actiuni impotriva proiectului, transmite Mediafax. Liderul Sindicatului Viitorul Mineritului de la Rosia Montana, Cristian Albu, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca acei 33 de mineri care s-au blocat, in urma cu aproximativ zece zile, in .

Minerii care s-au blocat in subteran la Rosia Montana vor intra din nou in galerie

Cei 33 de mineri din Rosia Montana care s-au blocat timp de mai multe zile in galeria Catalina Monulesti vor intra duminica din nou in mina, pentru doua ore, acestia invitand si reprezentantii presei sa li se alature pentru a vedea conditiile din interior, informeaza Agerpres.

Miley Cyrus socheaza din nou: Apare goala pe coperta noului album (FOTO)

Miley Cyrus isi socheaza din nou fanii , de caeasta data, folosindu-se de coperta noului sau album, Bangerz, relateaza New York Daily News. Vedete de 20 de ani apare dezbracata si pe coperta.

Ursul a atacat din nou, azi, in Dambovita.

Update: O a treia persoana a fost atacat de urs. Barbatul de 58 de ani se afla in livada sa, din aceeasi localitate in care alti doi barbati au fost raniti dimineata de animal, comuna Varfuri, din apropierea orasului Targoviste. Victima a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale. Doua persoane, tata si fiu, au fost atacate, duminica dimineata, de o ursoaica, in localitatea damboviteana Varfuri, in timp ce se aflau intr-un grajd din gospodarie, la fata locului ajungand doua .

Codul Rutier, modificat din nou: sanctiuni mai blande pentru soferi

Sanctiunile din noua legislatie rutiera au fost modificate substantial fata de proiectul de act normativ initial, cea mai mare amenda fiind stabilita la 9. 600 lei, fata de 16. 000 lei, iar suspendarea permisului, dupa un accident grav, urmand sa vizeze.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )