Libnet.ro
UNICEF

07:00

Tudor Chirila, ACTOR in serialul de la PRO TV! Ce ROL IMPORTANT va avea? Asta da SURPRIZA (FOTO)

B1 B1,
Tudor Chirila, ACTOR in serialul de la PRO TV! Ce ROL IMPORTANT va avea? Asta da SURPRIZA (FOTO)

Tudor Chirila, juratul de la Vocea Romaniei si liderul trupei VAMA revine la marea sa pasiune - actoria. Artistul se va alatura serialului Vlad de la Pro TV, in rolul lui Dragoi, un politician. continuă pe B1

Tudor Chirila va juca in serialul Vlad de la PRO TV. Ce rol interpreteaza juratul Vocea Romaniei

Tudor Chirila se alatura serialului Vlad de la PRO TV. Juratul de la Vocea Romaniei il va juca pe Dragoi, un om cu o ocupatie care sigur ii va trezi emotii artistului. Tudor Chirila va juca in serialul Vlad de la PRO TV Serialul Vlad spune povestea lui Adrian, interpretat de Anghel Damian Vlad, jucat .

Tudor Chirila va juca in Vlad rolul unui politician: Ebine ca am de unde sa ma inspir

Tudor Chirila 45 de ani) se alatura distributiei serialului Vlad de la Pro TV si va juca rolul unui politician influent.

Serialul Vlad Live Stream Online pe Pro TV Episodul 3, sezonul 3. VIDEO

Vlad a tinut telespectatorii in suspans saptamana aceasta, in cel de-al doilea episod al noului sezon, iar astazi vom vedea ce alegeri face si daca reuseste sa scape cu viata din Istanbul. Serialul Vlad de pe Pro Tv sezonul 3, episodul 3 -Live Stream Online Am vazut cum Miki a fost capturata si torturata .

Cea mai mare schimbare la Stirile PRO TV. Nimic nu va mai fi ca inainte

Postul de televiziune care se afla in top, ca fiind cel mai vizionat de catre romani, face acum o schimbare majora. Acestia au decis sa mai aduca o modificare, fata de cele facute pana acum. Conform informatiilor de pe paginademedia. ro. Cea mai mare schimbare la Stirile PRO TV Marele post de stiri, Pro Tv, face .

PRO TV, lovitura crunta pentru Antena 1. Anuntul a fost facut oficial

Pro TV a inregistrat, cu editia de seara trecuta a show-ului Romanii au talent, un record la nivelul cifrelor din sezonul acesta, cu cresteri pe toate targeturile, comparativ cu saptamana trecuta. Telespectatorii s-au facut comozi in fata micilor ecrane, iar Pro TV s-a clasat si el, din nou, pe primul loc in topul audientelor. Lovitura crunta .

Romanii au Talent Live Stream Online pe Pro TV Editia de vineri, 6 martie

Cel mai iubit show de divertisment,Romanii au talent, a inceput de vineri, 8 februarie, de la 20:30, sezonul 10suprem, numai la PRO TV. Fiecare vineri seara va scoate la iveala momente nemaiintalnite, care vor tine telespectatorii cu sufletul la gura. Emisiunea Romanii au talent de la Pro Tv editia de vineri 6 martie UPDATE: .

Cine a luat Golden Buzz, vineri, 6 martie, la Romanii au Talent, pe PRO TV. Andra, mesaj transant

Un alt Golden Buzz a fost dat la Romania au Talent. Concurentul a fost trimis direct in finala. De asemenea Andra a ramas socata. Cine a luat Golden Buzz, vineri, 6 martie, la Romanii au Talent, pe PRO TV Andra a trimis un mesaj emotionant la adresa acestuia. Talentul surprinzator a surprins-o pe cantareata din .

Din echipa lui Catalin Maruta, direct la Antena? Cine este vedeta care i-a infuriat pe sefii de la PRO TV

Controversa in spatele reflectoarelor. Un membru din echipa lui Catalin Maruta accede spre Antena, din informatiile CanCan. Cine este vedeta care i-a infuriat pe sefii de la PRO TV? Din echipa lui Catalin Maruta, direct la Antena Potrivit sursei mentionate, Iulia Albu, gazda rubricii Martea neagra din emisiunea La Maruta, este in pericol sa fie .

Care este, de fapt, identitatea celor mai puternici doi oameni de la Pro TV. N-ai auzit niciodata de ei

Compania mama a Pro TV a numit doi directori executivi dupa demisia lui Sarbu. La nici macar o luna de la demisie, Central European Media Enterprises a si gasit inlocuitor pentru Adrian Sarbu. Adrian Sarbu a demisionat de la conducerea Central European Media Enterprises la sfarsitul lui august 2013. Care sunt cei mai puternici doi .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )