Libnet.ro
UNICEF

07:15

Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost facut: Din pacate e vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

B1 B1,
Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost facut: Din pacate e vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin, celebra diva a showbizului romanesc, a vorbit pentru prima oara despre problemele de sanatate! Acestea fiind spuse, frumoasa vedeta a recunoscut ca este nevoita sa suporte o interventie. continuă pe B1

E ca si mort! Oana Lis a facut anuntul trist, in hohote de plans: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Familia Lis nu are parte de liniste, dupa ce s-a aflat ca Oana ar fi flirtat cu barbati insurati. Dezvaluirea a fost facut chiar de sotia unui dintre ei, care a ramas socata atunci cand a descoperit.

Socant... Andreea Esca a facut anuntul trist: Daca e pe moarte nu mai stam cu el?!

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din Romania, devenind celebra din postura de prezentatoare a Stirilor Pro TV. Chiar si asa, vedeta este implicata si in alte proiecte,.

Din pacate e adevarat... Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea e in stare de soc: E vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Scena mondena din Romania este cutremurata de noi vesti triste, dupa ce Mihaela Borcea, fosta sotie a lui Cristi Borcea, a anuntat ca, pe langa intoxicatia cu mercur, aceasta s-a imbolnavit si de hepatita.

Vesti proaste pentru vanzatorii de martisoare. Nu vor mai putea vinde in aceste locuri! Decizia Primariei

Anul acesta de 1 si 8 martie nu se vor mai vinde martisoare la Piata Romana, Unirii sau Universitate, a decis Primaria Capitalei, prin Administratia Strazilor. Potrivit Primariei Capitalei, comerciantii de.

Tiparirea bancnotelor de 500 de euro a fost OPRITA din motive de securitate

Incepand de duminica aproape toate bancile zonei euro au oprit tiparirea bancnotelor de 500 de euro pe motiv ca acestea ar putea fi folosite de evazionisti, de criminali sau chiar de teroristi, informeaza.

Mircea Diaconu: Nu voi mai candida la europarlamentare. A fost ca prima dragoste care trebuie lasata in amintiri

Mircea Diaconu a marturisit la emisiunea Punctul de intalnire de la Antena 3 ca nu vrea sa mai candideze la alegerile europarlamentare. Nu voi mai candida la europarlamentare. A fost ca prima.

HALUCINANT: Un politist a fost CONCEDIAT din functie, dupa ce a mancat niste boabe de struguri in magazin. Bai, prietene, ai luat una, ai luat-o pe-a doua, opreste-te!

Au aparut noi detallii in cazul politistului care a fost surprins in timp ce a furat cateva boabe de struguri dintr-un magazin, in primavara anului 2018. Dupa ce clipul video respectiv a iesit la iveala,.

(P) Brandul World Class va deschide in ansamblul mixt Openville Timisoara cel mai mare club de sanatate si fitness din Romania

Ansamblul mixt Openville Timisoara va gazdui cel mai mare club de sanatate si fitness din tara. Brandul World Class, lider de piata in industria de health fitness din Romania, va inaugura, in prima jumatate a anului 2019, un nou club pe o.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )