Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cine este barbatul misterios alaturi de care a fost surprinsa Ioana Ginghina! Vedeta este indragostita de unul dintre cei mai cunoscuti influenceri din turism

B1 B1,
Cine este barbatul misterios alaturi de care a fost surprinsa Ioana Ginghina! Vedeta este indragostita de unul dintre cei mai cunoscuti influenceri din turism

Ioana Ginghina traieste o poveste de dragoste alaturi de unul dintre cei mai cunoscuti influenceri de turism din Romania. Vedeta a fost recent surprinsa de paparazzi, iar imediat dupa s-a aflat si identitatea ac. continuă pe B1

EXCLUSIV Cine este tanara cu care George Burcea a aparut in public. Care este, de fapt, relatia dintre ei

George Burcea s-a mutat din casa in care locuia cu artista Andreea Balan. Acesta a fost surprins ducandu-si lucrurile in casa unui prieten, acolo unde locuieste in prezent. EXCLUSIV Cine este tanara cu care George Burcea a aparut in public Mai mult decat atat, tot George Burcea a fost surprins si in compania altei femei.

Cine este noul iubit al Ioanei Ginghina. A recunoscut totul, la 7 luni de la divort

Dupa divort, relatia chinuita din ultimele luni de casnicie a facut loc uneia de amicitie intre ea si fostul sot. Si daca el si-a gasit rapid o partenera de discutii, nici ea nu a fost mai prejos. Ioana Ginghina a recunoscut, la 7 luni de la divort, cine este noul ei iubit. Cine este noul .

Vladuta Lupau, imaginea care i-a topit pe fani. Sa-ti traiasca! Cine este bebelusul cu care s-a pozat

Vladuta Lupau i-a topit pe fanii sai in ultima sa postare. Iubita cantareata s-a lasat fotografiata cu un bebelus adorabil. Cine este copilul si ce comentarii a primit tanara solista? Vladuta Lupau s-a pozat cu un bebelus Cunoscuta cantareata Vladuta Lupau a induiosat inimile tuturor cu ultima postare pe care a facut-o pe retelele de .

Gigi Becali, achizitie de un milion de euro pentru FCSB. Cine este omul care ar putea incasa acesti bani imediat

Dupa egalul inregistrat de FCSB in prima etapa a play-off-ului Ligii I, 2-2 pe terenul celor de la FC Botosani, patronal ros-albastrilor se gandeste la unele modificari in lot. Gigi Becali a anuntat o posibila achizitie de un million de euro pentru FCSB. Acesta este suma pe carfe vrea sa o plateasca pentru unul dintre .

Cine este Raluca Aprodu si ce rol va juca in serialul Vlad de la PRO TV

Raluca Aprodu este una din actritele tinerei generatii, apreciata atat pe scena teatrelor din Bucuresti si din tara, cat si pe marele ecran, avand la activ cateva productii importante. Cine este Raluca Aprodu si ce rol va juca in serialul Vlad de la PRO TV Raluca Aprodu este angajata cu carte de munca la mana .

El este noul iubit al Ioanei Ginghina. Cum arata barbatul misterios din viata actritei Sunt fericita, sunt OK, sunt indragostita! (FOTO)

Ioana Ginghina a iesit la plimbare alaturi de noul iubit. Celebra actrita si misteriosul barbat din viata ei imparte aceleasi pasiuni, iar ei i se poate citi fericirea pe chip. Celebra actrita a fost.

Alti doi pacienti infectati cu coronavirus, declarati vindecati. Este vorba de femeia si barbatul din Timisoara care au venit din Italia cu acelasi avion

Alti doi pacienti care au fost infectati cu coronavirus au fost declarati vindecati de medici, dupa ce doua teste efectuate la intervale de 24 de ore au avut rezultat negativ. Este vorba de femeia de 38 de ani si barbatul de 47 de ani din Timisoara, care venisera din Italia cu acelasi avion.

Seful Garzii de Mediu Bucuresti: Nu contest ca orasul e poluat, dar a fost un fenomen meteo. Cercetam statiile daca sunt calibrate Cine este Viorel Glaman

Seful Garzii de Mediu Bucuresti, Viorel Glaman, pune poluarea excesiva din Capitala pe seama fenomenului de inversiune termica. De cand sunt eu in Garda de Mediu nu au existat depasiri atat de ridicate. A fost un fenomen meteo, aerul nu s-a ridicat. , a sustinut marti, la Digi24, seful Garzii de Mediu Bucuresti. Aceasta institutie, care ar trebui sa controleze respectarea legislatiei de mediu in Capitala, e condusa din 2015 de Viorel Ionel Glaman, un personaj sustinut de PSD si mentinut in functie de PNL.

Oana Carmaciu a dat peste cap filmarile pentru Sacrificiul. Cine este tatal copilului sau

Oana Carmaciu traverseaza cea mai frumoasa perioada din viata ei. Actrita mai are putin si isi va tine in brate primul sau copil, un baietel. Aflata intr-o asemenea ipostaza, totul fiind neprevazut, s-a intors, totusi, pentru o vreme, pe platourile de filmare. Scenariul serialului Sacrificiul Alegerea, de la Antena 1, a fost modificat. Astfel, .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )