Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bomba mondena tocmai a explodat: Da, e vorba de Smiley si Simona Halep!

B1 B1,
Bomba mondena tocmai a explodat: Da, e vorba de Smiley si Simona Halep!

Smiley si-a luat prin surprindere toti fanii publicand o imagine in care apare alaturi de Simona Halep. continuă pe B1

Cu cine joaca Simona Halep in turul doi la US Open. Urmatoarea adversara, umilita pentru ca e grasa

Simona s-a calificat in turul al doilea la US Open, invingand-o pe americanca Nicole Gibbs. Acum, pentru romanca urmeaza un nou duel, cu o jucatoare venita din calificari, americanca Taylor Townsend. Care este povestea adeversarei lui Halep? Cu cine joaca Simona Halep in turul doi la US Open Simona Halep a jucat, marti, 27 augut, .

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Nicole Gibbs, in turul 1 la US Open

Simona Halep locul 4 WTA) joaca in turul 1 la US Open, marti seara, impotriva americancei Nicole Gibbs locul 135 WTA). Partida este programata in jurul orei 20:00 si este transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarita si online in format live video si text. Eurosport transmite meciul Simona Halep .

Cu cine joaca Simona Halep in primul meci la US Open. Nicole Gibbs este pe locul 135 WTA

Simona Halep joaca in turul 1 la US Open impotriva americancei Nicole Gibbs locul 135 WTA). Partida este programata marti, 27 august 2019, la ora 20:30. Daca se va califica in turul 2, Halep va primi un cec in valoare de 18. 000 de dolari. Simona Halep Nicole Gibbs se joaca in turul 1 la .

Cand joaca Simona Halep cu Taylor Townsend in turul 2 la US Open

Simona Halep a invins-o pe Nicole Gibbs cu 6-3, 3-6, 6-2 si s-a calificat in turul 2 la US Open. Numarul 4 mondial va juca impotriva americancei Taylor Townsend locul 93 WTA), joi, 29 august 2019, de la ora 18:00. Ora de start a partidei poate fi modificata in functie de celelalte meciuri ale zilei.

Simona Halep se califica in turul 2 la US Open, dupa 6-3, 3-6, 6-2 cu Nicole Gibbs

Simona Halep Nicole Gibbs se joaca marti, 27 august 2019, de la ora 20:30, in primul tur la US Open. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom tine la curent cu toate detaliile importante legate de meci.

Cati bani ar putea castiga Simona Halep la US Open. Romanca s-ar imbogati daca ar ajunge in finala

Simona Halep ar putea avea o reteta financiara de succes la US Open, dar pentru asta va trebui sa ajunga pana in finala. Daca va reusi sa castige trofeul, suma care ar urma sa ii intre in cont ar fi dubla. Turneul din acest an este dotat cu premii in valoare totala de peste 57 .

Simona Halep viseaza la revenirea pe primul loc WTA: Voi lupta pentru asta

Calificata in turul 2 la US Open, acolo unde pierduse de fiecare data in primul tur in ultimii doi ani, Simona Halep simte ca a depasit un important moment psihologic.

Digisport: Nu, nu, nu spune asta, nu! Ce i-a soptit Simona Halep reporterului, chiar pe teren, dupa victoria din primul tur de la US Open

Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat in turul doi la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, dupa ce a trecut de americanca Nicole Gibbs cu scorul de 6-3, 3-6, 6-2.

US Open: Programul de miercuri al sportivilor romani - Simona Halep si Horia Tecau debuteaza in proba de dublu mixt

Ziua de miercuri de la US Open va fi una plina pentru sportivii romani. Ana Bogdan 152 WTA) va evolua in turul doi la simplu cu Petra Martic cap de serie 22), Marius Copil si Raluca Olaru vor debuta in probele de dublu, iar Simona Halep si Horia Tecau se vor duela cu Gabriela Dabrowski si Mate Pavic, favoritii numarul doi, in prima runda la dublu mixt.

Simona Halep, primul mesaj dupa victoria de la US Open: Pot sa visez din nou sa castig un Grand Slam?

Simona Halep s-a calificat in runda a doua a turneului US Open, dupa ce a invins-o pe americanca Nicole Gibbs cu scorul de 6-3, 3-6, 6-2. Ma simt bine ca m-am intors aici, am avut mult sprijin. Nu am simtit.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )