Libnet.ro
UNICEF

17:16

Fresh! Catalin Botezatu, cea mai noua vedeta a postului Kanal D!

ADPM ADPM,
Fresh! Catalin Botezatu, cea mai noua vedeta a postului Kanal D!

Dupa ce a incheiat colaborarea cu Antena 1, nu putine au fost televiziunile care l-au curtat pe Catalin Botezatu. Designer-ul a acceptat insa propunerea venita din partea Kanal D, post cu care a semnat deja un contract. continuă pe ADPM

Penalitati pentru nedeclararea taxelor, cea mai noua inventie fiscala

Persoanele fizice si firmele care nu isi declara impozitele datorate statului, obligatii care sunt insa descoperite de Fisc in cuantum mai mare de 50 lei, vor fi obligate sa achite o penalitate de nedeclarare de minimum 10% din suma, care.

Catalin Botezatu pune din nou munca pe primul loc! Are iar probleme de sanatate?

Din nou, Catalin Botezatu a pus pe primul plan munca si, ocupat fiind cu proiectele pe care le are vara aceasta pe litoral, a renuntat la a se intoarce in Turcia la o luna dupa operatia pe inima pe care a suferit-o. Pentru un nou set de analize, asa cum medicii il sfatuisera.

Jessica Simpson, desemnata cea mai sexy mamica. Topul femeilor atragatoare, realizat de Victorias Secret

Cantareata Jessica Simpson a fost desemnata cea mai sexy mamica din lume de casa de moda Victorias Secret, care a prezentat miercuri, la San Francisco, editia din acest an a listei sale What Is Sexy?.

Jessica Simpson, desemnata cea mai sexy mamica. TOPUL femeilor atragatoare, realizat de Victorias Secret

Cantareata Jessica Simpson a fost desemnata cea mai sexy mamica din lume de casa de moda Victorias Secret, care a prezentat miercuri, la San Francisco, editia din acest an a listei sale What Is Sexy?.

FOTO Cum arata cea mai mare Sala Polivalenta din Romania, cu doua luni inainte de receptie

La Cluj se fac ultimele retusuri la cea mai mare Sala Polivalenta din tara, unde autoritatile locale au fost miercuri, 30 iulie, in vizita. La concerte vor putea participa circa 10. 000 oameni datorita unei tribunei retractabile dinspre strada Uzinei. Sala va fi inaugurata pe 31 octombrie, printr-un concert sustinut de James Blunt.

Expresso: Espirito Santo va anunta cea mai mare pierdere din istoria bancilor portugheze

Banco Espirito Santo SA BES), a doua mare banca din Portugalia, va raporta, astazi, o pierdere de aproape 3 miliarde de euro pentru semestrul intai, potrivit cotidianului local Expresso, care arata ca aceasta ar fi cea mai mare pierdere consemnata vreodata de o institutie de credit din tara.

FOTO VIDEO Cea mai luxoasa rulota din lume a fost vanduta pentru 3 milioane de dolari

Cea mai luxoasa casa pe roti din lume, un adevarat palat, a fost vanduta recent in Dubai, pentru suma de trei milioane de dolari.

China va deveni cea mai mare piata din lume de calatorii in interes de afaceri, devansand SUA

China ar putea depasi SUA pana in 2016, devenind cea mai mare piata din lume de calatorii in interes de afaceri, datorita majorarii exporturilor si a incetinirii inflatiei, se arata intr-un comunicat publicat ieri de Global Business Travel Association GBTA), transmite Bloomberg.

FOTO VIDEO Premiera saptamanii: Lucy, cea mai ridicola idee a lui Luc Besson, un simulacru de divertisment

Filmul de actiune Lucy are astazi premiera in cinematografele din Romania. Cu un scenariu promitator si cu un grup de actori pe masura, cel mai nou film al cineastului francez Luc Besson dezamageste prin abordarea unui mit urban si printr-o actiune liniara.

Jaguar-Land Rover a cumparat cea mai mare colectie privata de automobile britanice, 543 la numar

Compania adusa la viata de Sir William Lyons a reusit zilele trecute achizitia celei mai mari colectii private de automobile britanice, pentru o suma tinuta bine departe de urechile presei britanice.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )