Libnet.ro
UNICEF

15:30

Penalitati pentru nedeclararea taxelor, cea mai noua inventie fiscala

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Penalitati pentru nedeclararea taxelor, cea mai noua inventie fiscala

Persoanele fizice si firmele care nu isi declara impozitele datorate statului, obligatii care sunt insa descoperite de Fisc in cuantum mai mare de 50 lei, vor fi obligate sa achite o penalitate de nedeclarare de minimum 10% din suma, care. continuă pe Wall-Street Ro

Expresso: Espirito Santo va anunta cea mai mare pierdere din istoria bancilor portugheze

Banco Espirito Santo SA BES), a doua mare banca din Portugalia, va raporta, astazi, o pierdere de aproape 3 miliarde de euro pentru semestrul intai, potrivit cotidianului local Expresso, care arata ca aceasta ar fi cea mai mare pierdere consemnata vreodata de o institutie de credit din tara.

FOTO VIDEO Cea mai luxoasa rulota din lume a fost vanduta pentru 3 milioane de dolari

Cea mai luxoasa casa pe roti din lume, un adevarat palat, a fost vanduta recent in Dubai, pentru suma de trei milioane de dolari.

FOTO Cum arata cea mai mare Sala Polivalenta din Romania, cu doua luni inainte de receptie

La Cluj se fac ultimele retusuri la cea mai mare Sala Polivalenta din tara, unde autoritatile locale au fost miercuri, 30 iulie, in vizita. La concerte vor putea participa circa 10. 000 oameni datorita unei tribunei retractabile dinspre strada Uzinei. Sala va fi inaugurata pe 31 octombrie, printr-un concert sustinut de James Blunt.

China va deveni cea mai mare piata din lume de calatorii in interes de afaceri, devansand SUA

China ar putea depasi SUA pana in 2016, devenind cea mai mare piata din lume de calatorii in interes de afaceri, datorita majorarii exporturilor si a incetinirii inflatiei, se arata intr-un comunicat publicat ieri de Global Business Travel Association GBTA), transmite Bloomberg.

INSCOP: Primariile, Armata, Biserica si NATO - institutiile in care romanii au cea mai mare incredere

Romanii acorda cea mai mare incredere primariilor - din sfera institutiilor politice, Armatei - din cea a institutiilor executive, Bisericii - din sfera institutiilor sociale sau private si NATO - din sfera institutiilor internationale, potrivit unui sondaj INSCOP.

Jaguar-Land Rover a cumparat cea mai mare colectie privata de automobile britanice, 543 la numar

Compania adusa la viata de Sir William Lyons a reusit zilele trecute achizitia celei mai mari colectii private de automobile britanice, pentru o suma tinuta bine departe de urechile presei britanice.

[P] INFOGRAFIC Ajutor in cea mai grea meserie din lume

Ca parinte, vrei tot ce e mai bun pentru copilul tau. Faci tot ce iti sta in putinta pentru a-i oferi protectie. Doar ca, uneori, lucrurile nu depind de tine. Imbolnavirile si accidentele nu pot fi prevazute oricat de mult ti-ai dori. Afla din infografic care sunt riscurile pentru copilul tau si ce poti face ca sa-l protejezi!.

Concurenta ridicata la Agronomie. 6,8 candidati pe loc pentru cea mai ravnita specializare la universitatea din Iasi

Oficialii Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Ion Ionescu de la Brad Iasi au analizat rezultatele sesiunii de admitere incheiate recent si au concluzionat ca interesul tinerilor pentru agricultura este in crestere.

Interviu cu seful Fabryo: Exodul este cea mai mare problema a Romaniei. Socul sociodemografic nu mai poate fi inlocuit

Exodul romanilor in strainatate si, mai ales, faptul ca valoarea remiterilor acestora a scazut foarte mult in ultimii ani este una dintre principalele cauze pentru care piata constructiilor, in general, si cea a lacurilor si vopselelor, in special, au avut de suferit in ultima perioada.

Cea mai frumoasa plaja din Romania. Locul uimitor care pare desprins de lume

Pentru cei care vor sa mearga la mare si nu vor sa auda muzica de petrecere cat este ziua de lunga, sau nu vor sa intre in conflict cu cei care isi intind sezlongurile sau cearseafurile unul langa altul,.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )