Libnet.ro
UNICEF

10:15

Topul celor mai bine platiti influenceri de pe Instagram, in 2019. O postare numarului 1 mondial costa peste un milion de dolari

B1 B1,
Topul celor mai bine platiti influenceri de pe Instagram, in 2019. O postare numarului 1 mondial costa peste un milion de dolari

Social Media se afla intr-o crestere permanenta datorata numarului de utilizatori, iar influencerii au devenit printre cei mai bine platiti oameni din lume. intr-un top al celor mai influente persoane pe. continuă pe B1

2019: Topul celor mai bine platiti influenceri de pe Instagram

Vedeta TV si proprietara unei companii de cosmetice 8213; Kylie Jenner, membra a familiei Kardashian, s-a situat pe primul loc in topul celor mai bine platite celebritati de pe platforma de socializare online Instagram, aceasta castigand cate 1,26 de milioane de dolari pentru fiecare mesaj sponsorizat.

Directorii din Marea Britanie, cel mai bine platiti din Europa

Cel mai bine platiti directori din Europa sunt cei din Marea Britanie, care primesc 2,7 milioane de lire sterline pe an, datorita planurilor generoase de stimulente care sunt din ce in ce mai criticate de actionari, informeaza publicatia britanica Financial Times FT), relateaza Agerpres.

USR: Romania - locul 4 in topul celor mai corupte tari UE

Romania ocupa locul al patrulea in topul celor mai corupte tari din Uniunea Europeana, un clasament care poate fi schimbat in viitor, sustine USR, intr-un mesaj transmis de Ziua internationala anticoruptie, amintind ca acest partid a initiat cea mai de succes initiativa din ultimii 30 de ani - Fara Penali in functii publice, relateaza Agerpres.

FOTO Topul celor mai frumosi brazi de Craciun din Europa. Primul loc este ocupat de o constructie metalica

Brazii impodobiti reprezinta simbolul Craciunului si fac parte din atractiile targurilor de Craciun. Iata un top al celor mai frumosi pomi de Craciun din Europa.

Denisa Comanescu, director Humanitas Fiction, povesteste despre cel mai bine vndute carti din 2019 Pianistul, Brisbane si Doamna Pylinska si secretul lui Chopin

Denisa Comanescu, cel mai cunoscut editor de beletristica din Romania, ne povesteste despre cartile pe care le-a publicat in 2019. Cartea cel mai bine vanduta in 2019 a fost Tatuatorul de la Auschwitz, de Heather Morris, 31 de mii de exemplare. Pe locul al doilea este Zuleiha deschide ochii, de Guzel Iahina. La Targul de carte, trei carti care au ca tema muzica, au fost cele preferate de cititori. Cumpara carti de pe Giftbooks. ro cu autograful autorilor.

FOTO Topul celor mai frumoase targuri de Craciun din Romania in 2019

Targurile de Craciun din Romania devin tot mai spectaculoase, iar numarul lor creste de la an la an. Desi aceasta-i o traditie cu vechime in restul Europei, la noi a ajuns abia in ultimul deceniu, dar nu se lasa cu nimic mai prejos.

Cine a fost cel mai bine platita vedeta pe Instagram in 2019: a castigat peste un milion de dolari pentru fiecare mesaj sponsorizat

Cel mai bine platita vedeta pe Instagram in 2019 a castigat cate 1,26 de milioane de dolari pentru fiecare mesaj sponsorizat, potrivit unui top intocmit de reteaua sociala.

Topul celor mai indragite piese ale trupei Roxette VIDEO

Solista trupei Roxette, Marie Fredriksson, a murit pe 9 decembrie, la varsta de 61 de ani, insa piesele celebrului duo pop-rock din Halmstad, Suedia, vor dainui mult timp de acum inainte in inimile fanilor grupului.

Facebook nu mai este in top 10 al celor mai bune locuri unde sa lucrezi

Facebook Inc a cazut de pe locul sapte pe locul 23 in topul celor mai bune locuri unde sa lucrezi in 2020, un clasament realizat de Glassdoor, unul dintre cele mai mari site-uri de recrutare din lume, transmite Reuters.

Gerrit Cole, cel mai bine platit jucator de baseball. Va primi un salariu colosal

Gerrit Cole va deveni cel mai bine platit lansator din istoria Ligii profesioniste nord-americane de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )