Libnet.ro
UNICEF

01:05

TRAGEDIE in familia Deliei Matache: NU MAI PUTEA RESPIRA! Din nefericire, medicii au fost pusi in fata faptului implinit (GALERIE FOTO)

B1 B1,
TRAGEDIE in familia Deliei Matache: NU MAI PUTEA RESPIRA! Din nefericire, medicii au fost pusi in fata faptului implinit (GALERIE FOTO)

Momente dificile in familia Deliei Matache! Sora artistei, Oana Matache, a ajuns de urgenta la spital, cu fiul sau cel mic, care este bolnav. VEZI AICI GALERIA FOTO Din cauza faptului ca micutul Bogdan nu a. continuă pe B1

Marea Britanie: Supermarketurile produc mai multe deseuri din plastic, desi s-au angajat sa le reduca

Un nou studiu arata ca supermarketurile de Marea Beritanie produc mai multe deseuri din plastic, desi numarul ar fi trebuit sa scada. Se pare ca introducerea pungilor refolosibile E-Bags nu ar da rezultatele asteptate, conform CNN. Problema este ca aceste pungi contin mult mai mult plastic decat cele normale, desi au avantajul ca pot fi folosite de mai multe ori.

Migratia neta in Marea Britanie a scazut la cel mai redus nivel din ultimii sase ani

Migratia neta in Marea Britanie a scazut la cel mai redus nivel din proape sase ani in anul incheiat.

IN MAREA BRITANIE: Migratia neta a scazut la cel mai redus nivel din ultimii sase ani

Migratia neta in Marea Britanie a scazut la cel mai redus nivel din aproape sase ani, in anul incheiat in iunie, ca urmare a declinului numarului de sosiri ale unor cetateni din Uniunea Europeana pentru munca, din cauza Brexitului.

Veste buna pentru soferi! Cea mai moderna PARCARE din Bucuresti a fost deschisa in Sectorul 4: Costul abonamentului, 10 lei luna (VIDEO)

Cea mai moderna parcare publica din Capitala a fost inaugurata in Sectorul 4! Aceasta a fost amenajata intr-una dintre cele mai aglomerate zone din Bucuresti, la intersectia Soselei Berceni cu Oltenitei.

Marcel Ciolacu spune ca nu mai vrea excluderi din PSD: E posibila o etapa a includerilor Despre motiunea de cenzura: Discutam dupa sarbatori

Noul sef al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marti ca nu mai doreste excluderi din partid si a anuntat o posibila etapa a includerilor.

Eurobarometru: increderea in euro a atins cel mai ridicat nivel din istorie in cele 19 state care folosesc moneda unica

Potrivit rezultatelor celui mai recent Eurobarometru, mai mult de trei din patru cetateni considera ca moneda unica este benefica pentru Uniunea Europeana. Acesta este cel mai puternic sprijin inregistrat de la.

CURS VALUTAR 29 noiembrie 2019. Dolarul american, cel mai ridicat nivel din ultimele doua luni

Cursul valutar rezultat din cotatiile anuntate, vineri, de bancile autorizate sa opereze pe piata valutara: MONEDA SIMBOL RON 1 Euro EUR 4,7781 1 Dolar S. A USD 4,3425 1 Dolar australian AUD 2,9428 1 Leva.

Recompensa de 500.000 de euro pentru prinderea hotilor care au jefuit un muzeu din Dresda Este cel mai mare jaf din istoria post-belica a muzeelor din lume

Autoritatile germane ofera o recompensa de 500. 000 de euro pentru orice informatie despre identitatea hotilor care au jefuit muzeul Grunes Gewolbe din Dresda, de unde au fost furate 11 obiecte care ar contine sute de diamante, inclusiv un diamant de 49 de carate, scrie Agerpres, citand AFP. Politia a vorbit deja despre cel mai mare jaf din istoria post-belica a muzeelor din lume.

Banii n-aduc fericirea: Cea mai TANARA MILIARDARA din istorie sufera din dragoste: Iubitul tocmai A PARASIT-O dupa doi ani de relatie! (FOTO)

Are o lume intreaga la picioare, mai putin omul iubit. Kylie Jenner tocmai s-a despartit de Travis Scott, dupa o relatie de doi ani. Se vehiculeaza ca cei doi, parintii unei fetite nascute in 2018, au tot.

Madonna si-a anulat mai multe concerte din cauza unor dureri coplesitoare

Cantareata Madonna si-a anulat mai multe concerte pe care trebuia sa le sustina in orasul american Boston, din cauza unor dureri coplesitoare, dar nu a precizat motivele problemelor sale de sanatate, potrivit Mediafax.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )