Libnet.ro
UNICEF

09:15

Tinutele care au furat toate privirile la nunta regala: Amal Clooney, Victoria Beckham si Serena Williams, in centrul atentiei FOTO

Adevărul Adevărul,
Tinutele care au furat toate privirile la nunta regala: Amal Clooney, Victoria Beckham si Serena Williams, in centrul atentiei FOTO

Sotii Amal si George Clooney, Victoria si David Beckham, vedeta de televiziune Oprah Winfrey, tenismena Serena Williams si actrita Gina Torres au fost printre invitatii care au atras toate privirile prin tinutele purtate la nunta printului Harry al Marii Britanii 33 de ani) cu actrita americana Meghan Markle 36 de ani). continuă pe Adevărul

Nunta regala. Cine este tanarul violoncelist care a cantat la nunta regala si despre care vorbeste toata lumea

Atunci cand majoritatea oamenilor vad un numar necunoscut care apare pe telefonul mobil, raspund pe un ton rece. Dar Sheku Kanneh-Mason se bucura ca a raspuns unui singur apel telefonic, dupa ce a auzit-o pe.

Nunta regala: Sosesc oaspetii de seama. Amal Clooney si Victoria Beckham au atras toate privirile FOTO

Oaspetii au inceput sa soseasca la capela St. George a castelului Windsor, unde va avea loc nunta regala dintre printul Harry al Marii Britanii 33 de ani) si actrita americana Meghan Markle 36 de ani). Cuplurile Victoria si David Beckham si Amal si George Clooney au atras toate privirile.

Nunta regala. Care va fi titlul nobiliar primit de Meghan Markle dupa nunta cu printul Harry

Nunta anului, intre printul Harry si actrita Meghan Markle a intrat pe ultima suta de metri a pregatirilor. incepand de sambata actrita Meghan Meghan va purta titlul de Altet.

Parada de palarii extravagante. Cum s-au imbracat invitatii la Nunta Regala

Cea mai asteptata zi a anului a sosit! Ne-am uitat cu totii plini de emotie la momentul in care Meghan si Harry si-au jurat iubire vesnica, insa, acum sa aruncam un ochi si la cum s-au imbracat invitatii la nunta regala.

Nunta regala 2018. Meghan Markle a vorbit despre tatal sau. Anuntul facut cu doua zile inaintea marelui eveniment

Meghan Markle anunta oficial ca tatal sau nu va participa sambata la nunta sa cu printul Harry si nu o va conduce la altar. intr-o declaratie publica, viitoarea sotie a printului Harry a.

NUNTA REGALA. Englezii abia asteapta sa aiba o noua ducesa. Cu cine s-a intalnit Maria Coman

Englezii abia asteapta sa aiba o noua ducesa. Pregatirile pentru nunta dintre Printul Harry si Meghan Markle au intrat in linie dreapta. Maria Coman este la Windsor, acolo unde l-a.

Cum se pregatesc englezii pentru nunta regala - Galerie FOTO

Windsor se pregateste sa primeasca, in ziua nuntii regale, 100. 000 de turisti, de trei ori mai multi decat populatia locala. Unele strazi sunt deja blocate in vederea repetitiilor pentru.

Nunta regala: Ducesa Kate Middleton a ales o rochie pe care a mai purtat-o la alte doua evenimente importante FOTO

Ducesa de Cambridge Kate Middleton 36 de ani) a aratat impecabil la nunta regala, care are loc la doar o luna dupa ce a dat nastere celui de-al treilea copil. Sotia printului Williama ales o rochie pe care a mai purtat-o la alte doua evenimente importante.

Nunta regala. A inceput ceremonia LIVE TEXT si VIDEO

Nunta regala, evenimentul monden al anului, este in direct la Antena 3. Trimisul special al Antena 3 la Windsor, Maria Coman, va relata pe parcursul intregii zile tot ceea ce se va intampla, cu imagini si.

Nunta regala. Harry si Meghan s-au casatorit. Acum sunt Ducele si Ducesa de Sussex LIVE TEXT si VIDEO

Nunta regala, evenimentul monden al anului, este in direct la Antena 3. Trimisul special al Antena 3 la Windsor, Maria Coman, va relata pe parcursul intregii zile tot ceea ce se va intampla, cu imagini si.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,279 seconds )