Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cei mai bogati beauty-influenceri din lume. Castiga o avere de pe Instagram si YouTube!

ADPM ADPM,
Cei mai bogati beauty-influenceri din lume. Castiga o avere de pe Instagram si YouTube!

Forbes a realizat un top al celor mai bine platiti influencers de beauty din lume. De la vloggeri la makeup artisti profesionali, toti au in comun iubirea pentru frumos si machiaj, iar pasiunea le-a adus notorietate in lumea intreaga. continuă pe ADPM

Sunt CEL MAI NOROCOS BARBAT din lume! Moment FABULOS oferit de Simona Halep in timp ce a primit premiul pentru jucatoarea anului

Simona Halep i-a amuzat pe cei care au participat la ceremonia in care a fost desemnata de WTA cea mai buna jucatoare a aului 2018. Cel care a prezentat premiile s-a declarat cel mai norocos barbat din.

Una dintre cele mai importante fosile din lume, gasita in ruinele unui muzeu (FOTO)

Descoperire importanta in ruinele Muzeului National din Rio de Janeiro, distrus de un incendiu la inceputul lunii septembrie. Fragmente ale unei fosile umane vechi de 12. 000 de ani, Luzia, au fost gasite printre.

Faze tari: Cercetatorii au creat cea mai rapida camera din lume: la 10 trilioane de frame-uri pe secunda, poate vedea chiar si lumina n miscare lenta; Ce s-ar fi ntmplat cu dinozaurii daca n-ar fi fost ucisi de un cataclism; Credinciosii unei moschei s-a

Un club de fotbal din Austria a oferit vouchere de bordel suporterilor. Clubul SV Gossendorf tocmai facuse egal cu AK Graz intr-un meci din liga inferioara si voia sa sarbatoareasca. Chubbs, aligatorul de 4,5 metri caruia ii place golful. Nu face rau nimanui. Cunoscut sub numele de Chubbs, aligatorul gigant a devenit vedeta pe internet in urma cu doi ani, dupa ce s-a plimbat pe un teren de gol.

Acesta e cel mai mare pod din lume intins peste o mare

Un pod care uneste regiunile autonome chinezesti Hong Kong si Macau de orasul chinezesc Zuhai se va deschide in aceasta saptamana, la noua ani de cand au inceput constructiile. Este cel.

VIDEO Locurile unde traiesc cei mai frumosi, sexy si ravniti oameni din lume

O comunitate online a creat un clasament al celor mai frumosi oameni, femei si barbati, din lume. Din top 10 nu lipsesc cateva tari din emisfera nordica.

E OFICIAL! Romania a ajuns cea mai BOGATA tara din Est: Romanii, mai prosperi decat ungurii. Cea mai mare banca a lumii da cifrele pe fata

Suntem cu mult mai bogati decat credeam, ne asigura grupul financiar Credit Suisse care arata ca Romania a ajuns cea mai bogata tara din aceasta zona a Europei. Potrivit specialistilor citati de.

China inaugureaza CEL MAI LUNG POD MARITIM din lume, care a costat 20 de MILIARDE de dolari. Imagini spectaculoase cu proiectul faraonic (VIDEO)

China va inaugura pe 24 octombrie cel mai lung pod maritim din lume, de 55 de kilometri, care va lega orasul chinez Zhuhai de Hong-Kong si Macao. Noul pod va reduce timpii de calatorie de la peste trei ore, la sub 4.

Cele mai sigure 100 de banci din lume. Care dintre ele sunt prezente si in Romania

SP Global Ratings a actualizat analiza gradului de risc al celor mai importante institutii bancare din lume, aratand in ce masura acestea ar putea face fata unor schimbari majore in piata creditelor. Bancile din China, care au sustinerea.

Cel mai important monument din Barcelona, Sagrada Familia, construit fara autorizatie

Cel mai cunoscut monument din Barcelona, catedrala inca neterminata Sagrada Familia, este construita,de mai bine de 130 de ani,fara autorizatie. Se pare ca in 1882, cand au inceput.

VIDEO Se deschide cel mai lung pod maritim din lume, proiect de 20 de miliarde de dolari ce a strnit multe controverse

Pe 24 octombrie presedintele chinez Xi Jinping va inaugura unul dintre cele mai mari proiecte de infrastructura din China, un pod lung de 55 km care va lega orasul chinez Zhuhai de Hong Kong si Macao. Timpii de calatorie vor scadea de la peste trei ore, la sub 40 de minute si China spune ca regiunea se va dezvolta si mai mult. in Hong Kong insa criticii spun ca nu era nevoie de un pod atat de scump si ca autonomia teritoriului va fi stirbita si mai mult, la doar cateva saptamani dupa ce in Hong Kong au ajuns si primele trenuri de mare viteza.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )