Libnet.ro
UNICEF

00:06

Noi vesti despre starea de sanatate a lui Navalnii. Rusia, presata sa dea explicatii

Adevărul Adevărul,
Noi vesti despre starea de sanatate a lui Navalnii. Rusia, presata sa dea explicatii

Starea de sanatate a lui Aleksei Navalnii, otravit cu Noviciok in Rusia, continua sa se imbunatateasca, iar opozantul rus se poate ridica din pat, a anuntat spitalul Charite din Berlin, unde este internat, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Irina Tanase, noi precizari despre starea de sanatate a lui Liviu Dragnea: Eu vreau sa iasa viu si intreg din penitenciar

Irina Tanase, logodnica lui Liviu Dragnea, face noi precizari despre starea de sanatate a fostului presedinte PSD, dupa ce avocata acestuia spunea recent ca, in ultima perioada, starea lui s-a inrautatit.

Adevarul despre starea de sanatate a Adelinei Pestritu, infectata cu covid-19. Cum e

Unul dintre cei mai buni prietei ai Adelinei Pestritu a spus adevarul despre starea de sanatate a Adelinei Pestritu, care a fost infectata cu COVID-19. Care este starea de sanatate a Adelinei Pestritu, aflata in spital, dupa ce a fost infectata cu COVID-19 S-a aflat care este starea de sanatate a Adelinei Pestritu, recent confirmata .

Ludovic Orban, anuntul momentului despre starea de alerta. Vesti bune pentru romani!

Ludovic Orban, premierul Romaniei, a faut anuntul momentului despre starea de alerta. Astfel, Guvernul urmeaza sa discute luni, 14 septembrie, prelungirea acesteia, inclusiv masurile sanitare pentru alegerile locale si reducerea unor anumite restrictii. Ludovic Orban, anuntul momentului despre starea de alerta. Vesti bune pentru romani! Ludovic Orban a facut anuntul momentului depsre prelungirea starii de .

Spitalul Charite: Starea lui Aleksei Navalnii continua sa se imbunatateasca. E capabil sa coboare din pat pentru perioade scurte de timp

Starea lui Aleksei Navalnii continua sa se imbunatateasca, a anuntat luni Spitalul Charite din Berlin, unde opozantul rus este tratat inca din 22 august, dupa ce a fost otravit cu un agent neurotoxic din gr.

Irina Tanase, adevarul despre starea lui Liviu Dragnea. De ce boala sufera si se chinuie

Avocata lui Liviu Dragnea sustine ca fostul lider PSD sufera de mai multe hernii la coloana, afectiune care s-a agravat si care impunea un control medical, nefacut nici pana acum de un doctor. Despre starea sa de sanatate si dificultatile intampinate dupa gratii a vorbit iubita lui, Irina Tanase, pentru Antena 3. Irina Tanase, despre .

Vesti bune, de ultima ora, despre Michael Schumacher. Un apropiat l-a vizitat si a spus adevarul despre starea lui

Unul dintre cei mai mari piloti de Formula 1 din istorie, Michael Schumacher duce o lupta impresionanta. Germanul incearca, alaturi de familie, sa se recupereze dupa teribilul accident de schi pe care l-a suferit in urma cu sapte ani. Unul dintre cei mai apropiati prieteni ai lui Schumacher, Jean Todt, a oferit noi detalii legate .

Noi detalii despre substanta cu care a fost otravit Alexei Navalnii. Ar fi o varianta noua de Noviciok

Novichokul, folosit pentru otravirea liderului opozitiei ruse, Alexei Navalnii, este o substanta cu efect neurotoxic dezvoltata de Uniunea Sovietica cu scopul de a fi folosit ca arma chimica intre anii 70 s.

Noi descoperiri despre materia intunecata din univers

Materia intunecata, prezenta misterioasa si invizibila care constituie mare parte din masa galaxiilor, inclusiv Calea Lactee, ii surprinde din nou pe oamenii de stiinta, noi observatii ale galaxiilor indepartate venind in contradictie cu informatiile existente asupra naturii sale, relateaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )