Libnet.ro
UNICEF

01:05

Numarul 2 din PSD anunta decizia finala: Va exista o remaniere!

B1 B1,
Numarul 2 din PSD anunta decizia finala: Va exista o remaniere!

Va exista o remaniere guvernamentala, a anuntat Niculae Badalau, numarul 2 in PSD, dupa o discutie a liderilor partidului la sediul din Kiseleff. Presedintele executiv al PSD a amintit ca la. continuă pe B1

Deputatul Ovidiu Sitterli a demisionat din PSD, alegand sa ramana neafiliat. Reactia social-democratilor sibieni

Deputatul Ovidiu Sitterli a demisionat din PSD, preferand sa ramana parlamentar neafiliat, scrie Agerpres. Mi-am depus ieri demisia si sunt parlamentar neafiliat.

Radu Tudor, despre situatia din PSD: Nu mai poate continua asa, e un partid complet dezarmonizat

Analistul politic Radu Tudor este de parere ca situatia din PSD nu mai poate continua in acest fel, partidul fiind complet dezarmonizat. intrebat despre prestatia de luni seara a.

C.T. Popescu analizeaza criza din PSD. Ce mesaj dur a transmis Tudose, mergand la Iohannis

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a spus, despre criza din PSD, ca premierul Tudose a transmis un mesaj clar, mergand la presedinte, si anume ca el nu se supune sefului partidului, pentru ca nu este.

Deputatul Ovidiu Sitterli a demisionat din PSD, alegand sa ramana neafiliat

Deputatul Ovidiu Sitterli a demisionat din PSD, preferand sa ramana parlamentar neafiliat, scrie Agerpres. Mi-am depus ieri demisia si sunt parlamentar neafiliat.

Sibiu: Deputatul Ovidiu Sitterli a demisionat din PSD

Deputatul Ovidiu Sitterli a demisionat din PSD, preferand sa ramana parlamentar neafiliat. Sitterli este la primul mandat de parlamentar.

Victor Ponta, manevra de ultima ora in scandalul din PSD

Fostul premier, exclus din PSD, trage foc dupa foc in directia lui Liviu Dragnea. Presedintele PSD este un fost PD-ist din partidul lui Basescu/ principalul comunicator este un fost PRM-ist care il.

Presedintele executiv al PSD: Va exista remaniere, atata timp cat Mihai Tudose spune ca avem intarzieri. Este un om extrem de serios si un premier foarte bun/ Nu este nicio ruptura, Dragnea nu ii reproseaza nimic/ Mie nu mi-a spus ca isi da demisia

Presedintele executiv al PSD, senatorul Niculae Badalau, a afirmat, dupa sedinta informala de la sediul PSD, ca va exista o remaniere daca premierul Mihai Tudose consiera ca sunt anumite intarzieri, insa a negat ca acesta ar fi vorbit de demisie si ca ar exista vreo ruptura intre el si Liviu Dragnea. Badalau a mai declarat ca Mihai Tudose este barbat si ca nu se joaca cu guvernarea, fiind un om extrem de serios si un premier foarte bun, acesta fiind insa suparat din cauza ca unele lucruri nu functioneaza in guvern.

O senatoare PSD anunta ca nu se bucura ca Simona Halep e lider mondial

Simona Halep este noul lider mondial si a reusit sa scrie, astfel istorie, fiind prima jucatoare de tenis din Romania care reuseste acest lucru. Toata tara a felicitat-o si si-a exprimat bucuria.

Anuntul facut de Liviu Dragnea care iNCHEIE SCANDALUL din PSD

Liviu Dragnea neaga ca ar exista vreun conflict intre PSD si Guvern. Mai mult, presedintele PSD spune ca toate zvonurile legate de o eventualatensiune care ar fi aparut intre Coalitie si.

Tariceanu spune ca nu s-a hotarat inca daca va seziza CCR in privinta anchetei din Dosarul Belina: Decizia va fi luata probabil in coalitie

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, ca nu a luat hotararea sa sesizeze Curtea Constitutionala privind un conflict intre Guvern si DNA, mentionand, insa, ca a cerut specialistilor din cadrul Senatului sa faca o analiza pe aceasta tema, iar decizia se va lua in coalitia de guvernare, informeaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )