Libnet.ro
UNICEF

14:15

PENTRU PRIMA DATA DIN 2013 Cererile de creditare corporate din zona euro, in scadere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU PRIMA DATA DIN 2013 Cererile de creditare corporate din zona euro, in scadere

Cererile pentru credite ale companiilor din zona euro au scazut neasteptat in trimestrul patru din 2019, pentru prima data in ultimii sase ani, in pofida masurilor de stimulare adoptate de Banca Centrala Europeana, arata datele unui studiu publicat ieri de BCE, transmite Reuters, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

BEC: Cererile pentru credite ale companiilor din zona euro, in scadere pentru prima data din 2013

Cererile pentru credite ale companiilor din zona euro au scazut neasteptat in trimestrul patru din 2019, pentru prima data in ultimii sase ani, in pofida masurilor de stimulare adoptate de Banca Centrala Europeana, arata datele unui studiu publicat marti de BCE, transmite Reuters.

A tinut totul secret! Faimoasa cantareata, mama pentru prima data (Galerie FOTO)

Cantareata Sia a devenit pentru prima data mama, la varsta de 44 de ani. LACRIMI PENTRU MONICA TATOIU! A FACUT GESTUL EXTREM! VESTEA DESPRE SINUCIDERE A CAZUT CA UN TRASNET GALERIE FOTO) Faimoasa.

Reactia uluitoare a unui bebelus care gusta pentru prima oara inghetata. Imaginile care au facut inconjorul internetului (VIDEO)

Chiar daca este frig afara, reactia unui bebelus care a gustat pentru prima oara inghetata a devenit virala la scurt timp. Reactia sa hilara face acum inconjurul internetului.

Lovitura pentru Monica Gabor, din partea fostului sot. Ce veste uriasa a primit Irinel Columbeanu in instanta

Irinel Columbeanu a avut o relatie cu fotomodelul Monica Gabor cu care s-a casatorit in 2006. in 2011 au divortat, iar separarea a durat, caci la mijloc au fost un copil si multe conditii. Au urmat procesele. Ajunsi in 2020, pamantul pare ca a fost trecut complet prin sita. Lovitura pentru Monica Gabor, din partea .

Cititul la scoala, obligatoriu: solutia ministrului pentru analfabetismul functional din Romania

Romania se confrunta cu o problema foarte mare cand vine vorba de numarul celor care ies de pe bancile scolii si sunt analfabeti functional. Ministerul Educatiei are o idee pentru ameliorarea situatiei. La finele anului trecut, un raport PISA a atras atentia asupra unei situatii foarte grave in ceea ce priveste invatamantul din Romania. Documentul .

MINIM ISTORIC Consumul de gaze din Sistemul National de Transport a scazut

Transportatorul national de gaze Transgaz a anuntat luni ca, in urma inchiderii balantei de gaze pe anul 2019, consumul total de gaze inregistrat in Sistemul National de Transport SNT), s-a situat la nivelul de 65,2 milioane mc. Este pentru prima data cand acest procent scade sub 0,5% si a atins un minim istoric de 0,49% din totalul gazelor naturale vehiculate, comparabil cu cel al celor mai mari operatori de transport si sistem OTS) din Uniunea Europeana.

HOROSCOP. Motivele pentru care nativii din zodiac sunt uneori rautaciosi

Fiecare nativ din zodiac are momentele lui in care se comporta rautacios cu cei din jur. Dar v-ati intrebat vreodata de ce, Care sunt motivele ficaruia in parte? .

Fonduri europene 2020: Max. 200.000 Euro pentru mici firme din IT, sanatate, energie

Microintreprinderile si firmele mici si mijlocii IMM) vor putea obtine fonduri europene de cate 25. 000 de euro, pentru proiecte de transfer tehnologic in domenii ca tehnologa informatiei IT), energie sau sanatate, printr-o linie de finantare aflata inca in pregatire la Ministerul Lucrarilor Publice.

Cine intra in lupta pentru Primaria Capitalei, din partea PNL. Ludovic Orban a facut anuntul mult asteptat

PNL va lansa un sondaj de opinie pentru testarea a patru potentiali candidati liberali la Primaria Capitalei, a anuntat presedintele partidului, premierul Ludovic Orban.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )