Libnet.ro
UNICEF

14:00

Perchezitii in Bucuresti, Giurgiu si Ilfov, intr-un dosar de evaziune fiscala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Perchezitii in Bucuresti, Giurgiu si Ilfov, intr-un dosar de evaziune fiscala

Politistii din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti fac, astazi, 19 perchezitii in municipiul Bucuresti si in judetele Ilfov si Giurgiu, intr-un dosar de evaziune fiscala, in domeniul comertului cu materiale feroase si neferoase, potrivit unui comunicat de presa al Politiei Romane. continuă pe Ziarul Bursa

Perchezitii in Bucuresti, Giurgiu si Ilfov, intr-un dosar de de evaziune fiscala in domeniul comertului cu fier vechi

Politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti fac, joi, 19 perchezitii in municipiul Bucuresti si in judetele Ilfov si Giurgiu, intr-un dosar de evaziune fiscala, in domeniul comertului cu materiale feroase si neferoase. Prejudiciul estimat se ridica la zece milioane de lei.

Perchezitii ale procurorilor DIICOT la afaceristul Hirsch Ady, CEO al grupului Alka, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Procurorii DIICOT fac perchezitii in aceasta dimineata la domiciliul afaceristului Hirsch Ady, CEO al grupului Alka, potrivit unor surse judiciare. in acest caz sunt vizate 45 de persoane, care urmeaza sa fie aduse la audieri, dosarul este deschis pentru posibile infractiuni de evaziune fiscala si spalare de bani.

Perchezitii la case de schimb valutar intr-un dosar de evaziune fiscala

Politistii din cadrul IPJ Ilfov si cei ai Directiei Operatiuni Speciale din cadrul IGPR efectueaza, marti seara, 41 de perchezitii la domiciliile si punctele de lucru ale unor case de schimb valutar.

Perchezitii la Strehaia intr-un dosar de evaziune fiscala de 5 milioane de euro

Perchezitii miercuri dimineata in palatele tiganesti de la Strehaia. Sunt vizati reprezentantii mai multor societati comerciale care ar fi creat un circuit infractional evazionist bazat pe un sistem financiar-bancar fraudulos, creand un prejudiciu de peste 5 milioane de euro.

Zeci de perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala si spalarea banilor

ACTUALIZARE 09:51 Sibiu: Sotia lui Dorin Cioaba, dusa la audieri Sotia lui Dorin Cioaba, Sighisoara, a fost ridicata, astazi, de catre politisti in urma perchezitiilor facute la locuinta familiei in dosarul de evaziune fiscala si va fi dusa la audieri la sediul Politiei Mehedinti. ---- Zeci de perchezitii ale politistilor au loc, azi dimineata, in Capitala si in opt judete, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalarea banilor cu un prejudiciu de peste 5 milioane de euro, potrivit unui comunivat de presa al Politiei Romane.

Zeci de perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala si spalarea banilor

Zeci de perchezitii ale politistilor au loc, azi dimineata, in Capitala si in opt judete, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalarea banilor cu un prejudiciu de peste 5 milioane de euro, potrivit unui comunivat de presa al Politiei Romane.

Perchezitii la casa din Sibiu a regelui Cioaba, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Descinderi in forta la casa din Sibiu a regelui Cioaba, intr-un dosar cu un prejudiciu urias, de cinci milioane de euro. 28 de persoane sunt banuite de evaziune fiscala si spalare de.

Perchezitii la casa din Sibiu a regelui Cioaba, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani(VIDEO)

Descinderi in forta la casa din Sibiu a regelui Cioaba, intr-un dosar cu un prejudiciu urias, de cinci milioane de euro. 28 de persoane sunt banuite de evaziune fiscala si spalare de.

Perchezitii ale Politiei Capitalei intr-un dosar de evaziune fiscala. Prejudiciul este urias

Lucratori ai Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunal, pun joi in aplicare 19 mandate de perchezitie domiciliara in Capitala.

Perchezitii la firme si persoane banuite de evaziune fiscala cu materiale de constructii

Politistii din Neamt desfasoara sapte perchezitii la firme si locuintele unor persoane, banuite ca ar fi prejudiciat bugetul de stat, prin evaziune fiscala, cu 2,5 milioane de lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )