Libnet.ro
UNICEF

01:05

PSD mitraliaza la foc automat OUG privind anticipatele

Adevărul Adevărul,
PSD mitraliaza la foc automat OUG privind anticipatele

Comisia Juridica a Senatului a respins, marti, ordonanta de urgenta privind alegerile anticipate, iar azi urmeaza sa fie dat votul si in plenul forului. in acest ritm, saptamana urmatoare initiativa ar putea sa ajunga si sa fie respinsa de deputati, ceea ce ar insemna abrogarea actului normative adoptat de Guvernul Orban special pentru anticipate. continuă pe Adevărul

Orban, dupa respingerea OUG privind anticipatele: Exista un grup Ultras al PSD care nu mai are nicio urma de ratiune si de bun simt

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti seara, dupa respingerea OUG privind anticipatele de Comisia juridica din Senat, ca exista un grup Ultras al PSD care nu mai are nicio urma de ratiune si de bun simt, care da votul orbeste, fara sa analizeze actele normative.

RALUCA TURCAN: Somez PSD sa voteze in plenul Senatului in favoarea adoptarii OUG privind anticipatele

Vicepremierul Raluca Turcan, critica votul din Comisia juridica a Senatului privind OUG pentru organizarea alegerilor anticipate si solicita PSD sa voteze in plen in favoarea adoptarii acestui act normativ.

Turcan: Somez PSD sa schimbe votul in plenul Senatului la OUG privind anticipatele

Vicepremierul Raluca Turcan ii someaza pe parlamentarii PSD sa voteze in plen in favoarea OUG pentru organizarea alegerilor anticipate, dupa ce Comisia Juridica a Senatului a dat vot negativ.

UDMR cere atacarea OUG privind anticipatele la CCR: Ne adresam Avocatului Poporului

UDMR solicita Avocatului Poporului, printr-o scrisoare oficiala, sa conteste la Curtea Constitutionala a Romaniei Ordonanta de Urgenta care modifica Legea electorala pentru alegerile parlamentare, arata un co.

LUDOVIC ORBAN: Exista un grup Ultras al PSD care nu mai are nicio urma de ratiune si de bun simt

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti seara, dupa respingerea OUG privind anticipatele de Comisia juridica din Senat, ca exista un grup Ultras al PSD care nu mai are nicio urma de ratiune si de bun simt, care da votul orbeste, fara sa analizeze actele normative.

Partidele, cu exceptia PNL si USR, nu sunt de acord cu OUG privind anticipatele. Vom avea cvorum la respingerea guvernului Orban II?

A aparut in MOf, in sfarsit, OUG privind alegerile anticipate. Discutii ample pe marginea acestei OUG, pentru ca de acceptarea ei depinde posibilitatea atingerii cvorumului pe 24 februarie, cand ar trebui respins guvernul Orban II. Doar PNL si USR sunt de acord cu aceasta OUG, restul partidelor manifesta mari rezerve. Importanta acordului partidelor este maxima: fara realizarea cvorumului procesul anticipatelor este blocat.

Prima reactie din Guvern dupa respingerea in comisii a ordonantei privind anticipatele. Turcan: Pesedistii nu renunta la obsesia de a pedepsi Diaspora

Respingerea in comisia juridica a Senatului a ordonantei privind anticipatele este o bataie de joc totala la adresa Diasporei, a declarat, marti, vicepremierul Raluca Turcan.

Raport negativ pe OUG privind alegerile anticipate. Ce se intampla acum cu legea

Comisia juridica a Senatului a adoptat, marti, raportul de respingere pe Ordonanta de Urgenta privind alegerile anticipate. Senatul este prima camera sesizata pe actul normativ care se afla in Parlament in procedura de urgenta. Raport negativ pe OUG privind alegerile anticipate Potrivit Mediafax, acest raport reglementeaza alegerile anticipate si a fost adoptat cu opt voturi .

OUG privind alegerile anticipate a fost respinsa

OUG privind alegerile anticipate a fost respinsa marti, de senatorii din Comisia juridica.

RALUCA TURCAN, DESPRE OUG PRIVIND PROGRAMELE DE SANATATE: Fiecare zi in care acest sistem nu se aplica, ne costa vieti

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat, luni seara, ca fiecare zi in care OUG privind liberalizarea programelor nationale de sanatate nu se aplica ne costa vieti. Daca faci infarct la Sibiu, cel mai apropiat centru e la Targu Mures. Faci cateva ore. in acest timp, fie mori, fie ai sechele pe viata, a spus vicepremierul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )