Libnet.ro
UNICEF

08:45

Alegeri pentru primaria Chisinau: cine are cele mai mari sanse?

Adevărul Adevărul,
Alegeri pentru primaria Chisinau: cine are cele mai mari sanse?

Pe 20 mai 2018, adica peste doua saptamani, vor avea loc alegerile locale pentru a stabili care va fi primarul orasului Chisinau pentru urmatorul an. Aceste alegeri au survenit pe fondul demisiei fostului primar, Dorin Chirtoaca, dupa ce acesta din urma a acuzat presiuni politice duse prin intermediul justitiei. continuă pe Adevărul

Valeriu Munteanu solicita excluderea Partidului Sor din campania pentru Primaria Chisinau

Candidatul Partidului Liberal, Valeriu Munteanu, solicita Guvernului verificarea surselor de finantare a Fundatiei Miron Sor. Candidatul PL sustine ca fundatia, care organizeaza un concert pe 12 mai la Chisinau, cu participarea artistilor rusi, ar fi intretinuta cu bani din afara tarii, transmite IPN.

Sergiu Mocanu: Plahotniucva castiga alegerile pentru Primaria Chisinau si va obtine majoritatea la parlamentare

Liderul Partidului Miscarea Populara Antimafie, Sergiu Mocanu, este convins ca alegerile din Chisinau vor fi castigate de catre Silvia Radu sau de catre socialistul Ion Ceban. Potrivit lui, ambii ar fi candidati care se afla sub influenta presedintelui PDM, Vlad Plahotniuc.

Sergiu Mocanu: Plahotniucva castiga alegerile pentru Primaria Chisinau si va obtine majoritatea la alegerile parlamentare

Liderul Partidului Miscarea Populara Antimafie, Sergiu Mocanu, este convins ca alegerile din Chisinau vor fi castigate de catre Silvia Radu sau de catre socialistul Ion Ceban. Potrivit lui, ambii ar fi candidati care se afla sub influenta presedintelui PDM, Vlad Plahotniuc.

imi voi depune candidatura pentru Primaria Capitalei

Prim-vicepresedinte PNL Sector 2 Viorel Catarama a anuntat ca isi va depune candidatura pentru a fi nominalizat de PNL drept candidat la alegerile pentru Primaria Capitalei si a subliniat ca liberalii o pot bate pe Gabriela Firea, cu conditia sa elimine elementele socialiste din discursul politic.

Viorel Catarama a anuntat ca vrea sa fie candidatul PNL la alegerile din 2020 pentru Primaria Capitalei

Prim-vicepresedintele PNL Sector 2, Viorel Catarama, a anuntat duminica, la conferinta filialei Bucuresti, ca vrea sa fie candidatul PNL la alegerile din 2020 pentru Primaria generala, transmite News. ro. Catarama sustine ca sunt colegi care ii propun sa faca o alianta cu Dacian Ciolos, pe care il numeste un impostor care a supt seva din PNL.

Peste 27.800 de locuri de munca vacante la nivel national, cele mai multe pentru muncitori necalificati

Peste 27. 800 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe, aproape 2. 500, pentru muncitori necalificati. in Capitala sunt peste 4. 300 de posturi disponibile, iar in judetul Bacau sunt cele mai putine, adica 30, transmite news. ro.

FOTO Dubai - orasul contrastelor. Motivele pentru care metropola cu cele mai extravagante cladiri din lume trebuie vizitata

Un oras al contrastelor, Dubaiul continua sa ramana ce mai popular dintre cele sapte care alcatuiesc Emirate Arabe Unite. Atrage, anual, tot mai multi turisti romani, fascinati de diversitatea pe care orasul arab le-o ofera. Doar in 2017, peste 61. 000 de romani si-au facut vacantele in metropola cu cele mai extravagante cladiri din lume. Si nu e de mirare ca Dubaiul continua sa-i atraga in continuare ca un magnet.

Cele mai bune arme care incetinesc procesul de imbatranire

Genetica este responsabila doar de aproximativ 20% din procesul de imbatranire, in timp ce factorii de mediu si stilul de viata joaca un rol esential. Pentru a pastra organismul tanar cat mai mult timp, cercetatorii recomanda adoptarea catorva obiceiuri.

Cele mai incredibile rochii de la MET GALA

Nu exista eveniment mai spectaculos decat MET Gala in industria modei, iar aparent, deviza vedetelor care participa este normal is boring. Noi am selectat cele mai incredibile rochii pe care celebritatile le-au purtat, pana acum.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Caciuli

De ce se numesc moldovenii caciuli? Pentru ca stau pe capul ardelenilor. De ce se numesc moldovenii caciuli? Pentru ca stau pe capul ardelenilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2941 seconds )