Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mugur Ciuvica, despre revolutia fiscala: PSD face o prostie. Si IT-istii trebuie sa traiasca in mediul real, nu in cel virtual

Antena3 Antena3,
Mugur Ciuvica, despre revolutia fiscala: PSD face o prostie. Si IT-istii trebuie sa traiasca in mediul real, nu in cel virtual

Presedintele Grupului de Investigatii Politice GIP), Mugur Ciuvica, a spus duminica, la Antena 3, ca PSD face o prostie lasand impozitul zero celor din IT, pentru ca trebuie sa. continuă pe Antena3

Basescu, despre revolutia fiscala: Asistam la un spectacol riscant si mincinos, in care ei spera ca propaganda va acoperi tot ceea ce nu au facut

Liderul PMP Traian Basescu a calificat sambata revolutia fiscala drept un spectacol riscant si mincinos in care PSD si Guvernul spera ca propaganda va acoperi tot ceea ce nu au facut si minciunile din campania electorala ceea ce se va rasfrange asupra populatiei. Fostul presedinte a declarat ca Romania este jucata si lasata in seama hazardului.

Adevarul Live, ora 13.00. Codrin Stefanescu, despre revolutia fiscala si legile Justitiei

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre revolutia fiscala a Guvernului Tudose, legile Justitiei, dar si despre viitoarele proiecte ale social-democratiilor.

Adevarul Live. Codrin Stefanescu, despre revolutia fiscala si legile Justitiei

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, vorbeste la Adevarul Live despre revolutia fiscala a Guvernului Tudose, legile Justitiei, dar si despre viitoarele proiecte ale social-democratiilor.

Olguta apara Revolutia fiscala a PSD: Daca salariile vor scadea, este doar vina angajatorului, nu a noastra

Olguta Vasilescu se spala pe mani de posibila micsorare a salariilor ce ar putea surveni dupa Revolutia Fiscala a PSD, afirmand ca daca se va intampla acest lucru este doar.

Industria IT, cea mai afectata de Revolutia Fiscala a PSD

Cea mai afectata industrie Revolutia Fiscala a PSD este cea din IT deoarece, in ciuda faptului ca a fost anuntate ca avand impact fiscal zero asupra angajatorilor, ea va aduce in 2018 costuri.

Consilierul general PNL Ciprian Ciucu: Revolutia fiscala va genera pierderi de 440-616 milioane de euro primariilor din Bucuresti

Revolutia fiscala va face ca bugetul cumulat al Primariei generale si al primariilor de sector sa inregistreze, in 2018, pierderi intre 440 si 616 milioane de euro, a declarat duminica consilierul general PNL Ciprian Ciucu .

Unde a disparut Dragnea in ultima saptamana. Seful PSD nu a mai aparut public dupa revolutia fiscala

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a aparut in public, duminica, pentru prima data dupa o saptamana de la revolutia fiscala si a spus ca nu a fost plecat din tara. Cat.

Revolutia fiscala a PSD i-a scos pe ploiesteni in strada: Sute de persoane manifesteaza in fata Palatului Administrativ (VIDEO)

Protest la Ploiesti impotriva Guvernului PSD. Marea revolutie fiscala a guvernantilor a scos in strada sute de manifestanti, sindicalisti BNS si angajati ai TCR, scrie.

Liviu Dragnea continua sa apere Revolutia fiscala: Avem o singura problema, care va fi rezolvata de catre Guvern: cei care lucreaza in IT

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, continua sa sustina Revolutia fiscala adoptata saptamana trecuta de Guvern. El a declarat duminica, in legatura cu modificarile la Codul Fiscal, ca exista o singura problema .

Gabriela Firea neaga evidenta si spune ca Revolutia fiscala nu va afecta bugetul Primariei Capitalei

Revolutia fiscala nu va aduce niciun prejudiciu Primariei Capitalei si nici bucurestenilor, scrie primarul general Gabriela Firea intr-o postare publicata duminica pe pagina sa de Facebook .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2191 seconds )