Libnet.ro
UNICEF

20:15

Viorica Dancila anunta crearea unui department pentru infrastructura, in subordinea prim-ministrului si spune ca ia in calcul demiterea sefului CNAIR

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila anunta crearea unui department pentru infrastructura, in subordinea prim-ministrului si spune ca ia in calcul demiterea sefului CNAIR

Premierul Viorica Dancila a declarat, duminica seara, la Antena 3 ca ia in calcul crearea unui departament pentru infrastructura care sa functioneze in subordinea primului ministru al Romaniei si ca ia in calcul eliberarea din functie a lui Narcis Neaga, directorul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR). continuă pe Adevărul

Viorica Dancila anunta ancheta si sanctiuni, in cazul fetitei din Baia de Arama

Premierul Viorca Dancila anunta ancheta in cazul fetitei din Baia de Arama si sanctiuni pentru cei vinovati. Am cerut de urgenta o ancheta in cazul Sorinei, in conditii de calm si stricta.

Viorica Dancila, mesaj de ultima ora pentru romani: Luam in calcul prelungirea votului pe mai multe zile

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, in cadrul unei sedinte de Guvern ca Partidul Social Democrat isi va continua programul de guvernare si va continua atat programulde investitii, cat si.

Viorica Dancila, mesaj de ultima ora pentru romanii din Diaspora: Luam in calcul prelungirea votului pe mai multe zile

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, in cadrul unei sedinte de Guvern ca Partidul Social Democrat isi va continua programul de guvernare si va continua atat programulde investitii, cat si.

Viorica Dancila, despre cazul fetitei din Baia de Arama: Am cerut de urgenta o ancheta. Am aprobat trimiterea unui mesaj catre Ambasada SUA

Viorica Dancila a cerut informatii de la Ministerul Muncii si Ministerul de Interne despre modul in care s-a intervenit in cazul preluarii fetitei de 9 ani de la Baia de Arama. De asemenea, premierul a anuntat.

Viorica Dancila, declaratii despre votul in Diaspora. Ce masuri pregateste premierul

Viorica Dancila a facut declaratii despre votul din Diaspora. Prim-ministrul a anuntat faptul ca Guvernul lucreaza la masuri pentru votarea in cauza. Dancila, despre votul din Diaspora: Ne-am bucura daca de la presedinte si opozitie am avea un proiect Viorica Dancila a anuntat ca la momentul actual se lucreaza la masuri pentru votul in Diaspora.

VIORICA DANCILA: Am reziliat contractul cu consilierii israelieni

Premierul Viorica Dancila a declarat pentru Europa Libera ca a reziliat contractul cu consilierii israelieni. Acestia au fost adusi alaturi de PSD de fostul presedinte, Liviu Dragnea, ei participand la campaniile din 2016 si 2019.

Rares Bogdan, atac dur la premierul Viorica Dancila. Ce ii reproseaza

Rares Bogdan rupe tacerea si o ataca pe Viorica Dancila. Acesta are dovada ca premierul Romaniei a mintit. Cu ce o incrimineaza Bogdan pe Dancila? Rares Bogdan, atac la adresa Vioricai Dancila Rares Bogdan a prins-o cu minciuna pe Viorica Dancila. Liberalul a acuzat-o de minciuna, asfel ca i-a adus si dovada. Totul s-a petrecut .

Viorica Dancila, despre cazul fetitei din Mehedinti: Este incalificabil ceea ce a facut procurorul! Si-a permis sa tarasca un copil, sa il ia cu forta, ceea ce nu este in regula

Premierul Viorica Dancila a comentat din nou cazul fetitei care a fost luata cu mascatii din casa unde a crescut pentru a fi data familiei care a adoptat-o. Sefa Guvernului a criticat modul in care a.

Viorica Dancila, legat de rezultatul alegerilor europarlamentare: Cred ca trebuie sa ne asumam ca am gresit

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a explicat la Antena 3 care crede ca sunt motivele pentru care PSD a obtinut un scor atat de mic la alegerile europarlamentare. Cred ca trebuie sa ne asumam ca.

VIORICA DANCILA: Sunt pareri divergente in PSD

Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, afirma ca nu sunt tensiuni in partid, punctand insa ca sunt pareri divergente si ca este foarte bine ca fiecare isi spune punctul de vedere.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3308 seconds )