Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ziua Z pentru Guvernul Orban. Ce se intampla daca motiunea de cenzura este adoptata sau respinsa

Antena3 Antena3,
Ziua Z pentru Guvernul Orban. Ce se intampla daca motiunea de cenzura este adoptata sau respinsa

Motiunea de cenzura initiata de PSD impotriva Guvernului Orban este citita, dezbatuta si votata, astazi, in plenul Parlamentului Romaniei. Antena 3 va urmari si va transmite pe tot parcursul zilei acest eveniment important. Jurnalistii postrului nostru de televiziune vor fi prezenti atat in Parlament, cat si in mijlocul oamenilor pentru a va transmite cele mai noi informatii. continuă pe Antena3

Korodi: Daca Guvernul Orban pica la motiunea de cenzura, putem ajunge la un vid decizional

Daca Executivul pica la motiunea de cenzura, se poate ajunge la un vid decizional, spune la RFI deputatul UDMR Attila Korodi. El acuza pe de alta parte Guvernul Orban ca se comporta de parca in Parlament ar avea peste 50%.

Cinci motive pentru care nu a cazut Guvernul Orban. Si unul suplimentar

Motiunea de cenzura impotriva guvernului liberal a ramas un act ratat, o infrangere tehnica, din lipsa de cvorum pentru PSD. Politic, spectacolul a fost gandit pentru congresul social-democratilor, dar odata indeplinit scopul, alegerea lui Marcel Ciolacu in fruntea partidului, motiunea devenise un lest de care social-democratii aveau nevoie sa se debaraseze cu pierderi cat mai mici de imagine.

Motiunea de cenzura a PSD, esec total. Guvernul Orban ramane. Ce s-a intamplat, de fapt

Astazi ar fi trebuit sa fie o zi cu o victorie clara pentru semnatarii Motiunii de cenzura impotriva Guvernului Orban, dar lucrurile au luat un traseu neasteptat pentru toti cei implicati in acest demers politic. Motiunea de cenzura a PSD, esec total, Guvernul Orban ramane Pentru a se putea dezbate Motiunea de cenzura, depusa de .

Liderul deputatilor UDMR: Guvernul Orban se comporta de parca in Parlament ar avea peste 50%

Liderul deputatilor UDMR Attila Korodi afirma, la RFI, ca daca Executivul pica la motiunea de cenzura, se poate ajunge la un vid decizional. El acuza pe de alta parte Guvernul Orban ca se comporta de parca in Parlament ar avea peste 50%. Parlamentarul precizeaza ca UDMR va decide luni la ora 12 cum va vota motiunea de cenzura, iar decizia va fi anuntata la ora 14, cand incepe sedinta Parlamentului.

Ludovic Orban, dupa esecul PSD de la motiunea de cenzura: Vreau sa le multumesc celor din USR, PMP, UDMR si minoritatilor ca nu au participat la vot

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, dupa ce sedinta in care urma sa se dezbata motiunea de cenzura a fost inchisa din lipsa de cvorum ca ceea ce s-a intamplat este extrem de benefic pentru Romania. Premierul a multumit partidelor care au sustinut Guvernul si nu au participat la dezbatrea motiunii.

CORNELIU STEFAN, DEPUTATUL PSD DAMBOVITA: Guvernul Orban va pleca pe 31 august

Deputatul PSD Dambovita Corneliu Stefan a declarat astazi, intr-o conferinta de presa la Targoviste, ca Guvernul Orban va pleca prin motiunea de cenzura, iar social-democratii vor propune un guvern competent, de specialisti.

Alexandru Petrescu (PSD): Guvernul Orban incalca dreptul fundamental la educatie

Alexandru Petrescu PSD), fost ministru al Economiei, acuza Guvernul Orban, intr-o postare pe Facebook, ca incalca dreptul fundamental la educatie a copiilor din Romania prin excluziune digitala.

Alimentele pe care romancele nu stiau ca le pot congela, de fapt. Ce se intampla daca bagi faina la rece

Congelarea este cea mai usoara metoda de a pastra mancarea proaspata, dar fara a distruge substantele nutritive. Iata cateva dintre alimentele pe care romancele nu stiau ca le pot congela, de fapt. Alimentele despre care nu stiai ca le poti congela Gospodinele pun la congelator zarzavat, legume tocate, fructe pentru prajituri si multe altele. Dar .

Pe 29 august nu ai voie sa mananci mere, deloc! Ce se intampla daca totusi uiti si o faci

Pe data de 29 august, crestinii ortodocsi praznuiesc moartea lui Ioan Botezatorul, cel care L-a botezat pe Iisus in apele Iordanului. Aceasta mare sarbatoare este ultima din anul bisericesc, deoarece de la 1 septembrie incepe un nou an. Pe 29 august nu ai voie sa mananci mere, deloc! Ioan Botezatorul este considerat cel mai mare .

Cate voturi a strans PSD pentru motiunea de cenzura. Guvernul Orban atarna de un fir de ata

PSD - impreuna cu satelitii ALDE, ProRomania si PPUSL - numara 232 de voturi, cu unul singur sub limita majoritatii. in cazul in care nimeni din tabara PSD nu va trada, votul care va inclina decisiv balanta ar putea veni de la minoritatile nationale sau de la parlamentarii neafiliati. Pe de alta parte, surse politice sustin pentru Adevarul ca PNL negociaza cu mai multi parlamentari PSD salvarea Guvernului Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )