Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ciolacu, dupa ce Citu si-a depus mandatul: Ma bucur ca s-a renuntat la acest joc politic. Eu vreau sa traiesc intr-o Romanie normala (VIDEO)

B1 B1,
Ciolacu, dupa ce Citu si-a depus mandatul: Ma bucur ca s-a renuntat la acest joc politic. Eu vreau sa traiesc intr-o Romanie normala (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a salutat decizia lui Florin Citu, premierul desemnat, de a-si depune mandatul. Cel mai bun lucru care se putea intampla Romaniei, ca domnul Citu a renuntat. continuă pe B1

Marcel Ciolacu, dupa ce Citu a renuntat la functia de premier: E cel mai bun lucru pentru romani

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a afirmat, dupa ce Florin Citu si-a depus mandatul de premier desemnat, ca e cel mai bun lucru care se putea intampla.

Primul mesaj al lui Florin Citu dupa ce si-a depus mandatul: inteleg sa fiu alaturi de partid si presedintele lui in momente dificile

Florin Citu a explicat, printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook de ce si-a depus mandatul de premier desemnat. Liberalul lasa de inteles ca a luat decizia pentru a nu-l supara pe presedintele partidului, Ludovic Orban.

Daniel Zamfir, dupa ce Florin Citu si-a depus mandatul de premier: Asa bataie de joc este greu de imaginat

Senatorul Daniel Zamfir a reactionat dupa ce premierul desemnat Florin Citu si-a depus mandatul.

Florin Citu si-a depus mandatul. Klaus Iohannis a luat act si va sustine o declaratie de presa joi seara

Florin Citu, premierul propus, si-a depus mandatul cu putin timp inainte ca in Parlament sa fie dat votul de investitura pentru cabinetulsau. Administratia Prezidentiala: Domnul Florin Vasile.

Iohannis, dupa ce Citu si-a depus mandatul: Un gest politic pe care-l respect

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, , dupa ce premierul desemnat Florin Citu si-a depus mand.

VIDEO Iohannis: Convoc partidele la consultari maine. Solicit imperativ Parlamentului ca saptamana viitoare sa fie investit un guvern cu puteri depline Decizia lui Citu dovedeste maturitate politica

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi seara, ca va convoca consultari cu partidele parlamentare incepand de vineri, de la ora 13. 00, dupa ce Florin Citu si-a depus mandatul, si a cerut imperativ Parlamentului ca saptamana viitore sa fie investit un guvern cu puteri depline. Rafuielile politice nu isi au rostul, traversam o perioada complicata, a spus Iohannis. El a sustinut ca decizia lui Citu dovedeste maturitate politica, in contextul crizei coronavirus.

Tariceanu, reactie dura dupa ce Citu si-a depus mandatul: Nici in regiunile bananiere nu se intampla asa ceva. Nu suntem bataia lor de joc

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a avut o reactie dura joi, dupa ce premierul desemnat Florin Citu, s-a retras inaintea votului de investitura din Parlament. Cea mai neverosimila situatia politica cu care ma intalnesc de 30 de ani, a subliniat Tariceanu.

Prima reactie din PNL, dupa ce Citu si-a depus mandatul: E un gest de mare responsabilitate

Deputatul PNL Florin Roman a anuntat ca retragerea premierului desemnat, Florin Citu, este un gest de mare responsabilitate.

Klaus Iohannis, declaratii de presa la 19.30 dupa ce Citu si-a depus mandatul

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza azi, de la ora 19. 30, sa sustina o declaratie de presa, anunta Administratia Prezidentiala. Iesirea acestuia vine in contextul in care premierul desemnat, Florin Citu, s-a retras inaintea votului de investitura din Parlament.

Explicatia lui Florin Citu dupa ce si-a depus mandatul de premier desemnat: Varianta alegerilor anticipate nu mai exista

Florin Citu a venit cu explicatii dupa ce si-a depus mandatul de premier desemnat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )