Libnet.ro
UNICEF

16:00

Klaus Iohannis: Voi insista ca bugetul pentru 2020 sa fie cat mai aproape de 3% deficit

B1 B1,
Klaus Iohannis: Voi insista ca bugetul pentru 2020 sa fie cat mai aproape de 3% deficit

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, dupa intrevederea cu viitorul presedinte al Consiliului European, Charles Michel, ca va insista ca bugetul de stat pentru anul viitor sa fie cat mai aproape de un. continuă pe B1

Iohannis: Voi insista ca bugetul pentru 2020 sa fie cat mai aproape de 3% deficit

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca va insista ca bugetul de stat pentru anul 2020 sa fie construit cu un deficit bugetar cat mai aproape de 3%.

Klaus Iohannis, mesaj pentru romani: Voi insista ca bugetul pentru 2020 sa fie cat mai aproape de 3% deficit

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca va insista ca bugetul de stat pentru anul viitor sa fie cat mai aproape de un deficit de 3%, aratand ca actualul Guvern a informat Comisia Europeana cu.

KLAUS IOHANNIS: Voi avea discutii cu partidele pentru a creste numarul parlamentarilor care reprezinta diaspora

Presedintele Klaus Iohannis spune ca va avea discutii cu partidele pentru a creste numarul parlamentarilor care reprezinta diaspora, despre care a precizat ca a devenit foarte activa.

Monarhistii ii cer presedintelui Klaus Iohannis ca ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Valery Kuzmin, sa fie declarat persona non-grata

Alianta Nationala pentru Restaurarea Monarhiei ANRM) cere presedintelui Klaus Iohannis si Ministerului Afacerilor Externe sa demareze procedurile pentru declararea ambasadorului Federatiei Ruse la Bucuresti,.

Klaus Iohannis, mesaj de condoleante pentru Emmanuel Macron si poporul francez dupa ce 13 militari au murit in timpul unei operatiuni impotriva jihanistilor din Mali

Presedintele Klaus Iohannis, a transmis marti un mesaj de condoleante presedintelui francez, Emmanuel Macorn, dupa ce 13 militari francezi au murit, luni seara, dupa ce elicopterul in care se aflau s-a.

Klaus Iohannis, mesaj de condoleante pentru presedintele Albaniei dupa cutremurul devastator: Presedintele a exprimat intreaga solidaritate a Romaniei cu poporul albanez

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis, marti, un mesaj de condoleante lui Ilir Meta, omologul sau din Albania, tara afectata de de un cutremur de 6,4 magnitudine, in urma caruia cel putin 11 persoane au.

LIVE Rezultate prezidentiale provizorii: Klaus Iohannis: 63,4% - Viorica Dancila: 36,6% 96% din sectii centralizate

Klaus Iohannis conduce in cursa pentru alegerile prezidentiale dupa centralizarea primelor rezultate din sectiile de vot de catre Autoritatea Electorala Permanenta. Astfel, dupa centralizarea a 96% din sectiile de votare din tara si din diaspora acolo unde s-a terminat votul), Iohannis are putin peste 63%. Vezi in text situatia exacta si cum arata rezultatul votul din Bucuresti.

Presedintele vrea ca diaspora sa fie reprezentata mult mai bine in Parlament. Iohannis: Voi discuta cu liderii politici si cu partidele (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis va discuta cu liderii politici si cu partidele parlamentare, astfel incat diaspora, care a votat intr-un numar record la alegerile prezidentiale, sa fie mult mai bine reprezentata.

Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT: Romania este hotarata sa aloce 2% pentru Aparare. Saptamana viitoare voi participa la reuniunea NATO (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, dupa sedinta CSAT ca Romania este hotarata sa aloce 2% din PIB pentru Aparare. Seful statului a precizat ca s-a discutat si despre reuniunea NATO din 3.

Klaus Iohannis: Eu cred ca ar fi foarte bine sa mergem spre alegeri anticipate in primavara. Voi avea discutii cu toti liderii politici

Presedintele Klaus Iohannis sustine varianta alegerilor anticipate in primavara, aratand ca va avea discutii pe acest subiect cu toti liderii politici. Eu cred ca ar fi foarte bine sa mergem spre alegeri.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2855 seconds )