Libnet.ro
UNICEF

15:15

Klaus Iohannis, avertisment dur pentru coalitia PSD-ALDE: Sper sa nu ajungem vreodata in aceasta situatie, ar fi o catastrofa

B1 B1,
Klaus Iohannis, avertisment dur pentru coalitia PSD-ALDE: Sper sa nu ajungem vreodata in aceasta situatie, ar fi o catastrofa

Presedintele Klaus Iohannis sare din nou la gatul actualei coalitii de guvernare si lanseaza un avertisment dur in scandalul legat de legile justitiei. Seful statului afirma, raspicat, ca daca statul de. continuă pe B1

Avertisment dur pentru toti romanii care retrag bani de la bancomat. Ce a anuntat Politia

Politia Romana le transmite o serie de avertismente romanilor care retrag bani de la bancomate. Pentru a nu risca sa li se copieze datele de pe benzile magnetice ale cartilor de credit, fenomen cunoscut sub.

Avertisment dur facut de specialist: Nu va mai stoarceti cosurile! Motivul este de-a dreptul socant

Ana Falca, medic specialist hematologie clinica, a facut dezvaluiri incredibile in emisiunea Dar si Har despre bolile sangelui. Specialistul a lansat si un avertisment dur pentru cei care isi storc co?.

Traian Basescu: Klaus Iohannis nu are argumente pentru acuzatiile pe care le face. Atitudinea asta il va duce in prapastie(VIDEO)

Traian Basescu este de parere ca presedintele Klaus Iohannis a facut o eroare prin declaratiile pe care le-a facut miercuri cu privire la legile justitiei. Seful statului nu are argumente pentru acuzatiile pe.

Klaus Iohannis, reactie dupa anuntul CCR: Nu vad o problema ca s-a stabilit un termen pentru judecarea legii privind organizarea judiciara

Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza dupa ce Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a anuntat ca va judeca la sfarsitullunii mai sesizarea sefului statului referitoare la legea privind organizarea.

Klaus Iohannis a promulgat o modificare la legea privind organizarea Monitorului Oficial

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea privind organizarea Monitorului Oficial, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Este vorba despre Legea pentru modificarea alin. 3) al.

Mesajul transmis de Klaus Iohannis dupa decesul Doinei Cornea

Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri un mesaj de condoleante familiei si apropiatilor Doinei Cornea. Acesta a omagiat personalitatea care a fost Doina Cornea in istoria noastra recenta si a numit-o o emblema a afirmarii rostului libertatii umane, dar si imaginea civismului si a eroismului feminin pentru generatiile viitoare.

Klaus Iohannis solicita reexaminarea legii de organizare a televiziunii publice

In plin scandal la TVR, presedintele Klaus Iohannis a transmis joi Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru modificarea art. 19 din Legea nr. 41/1994 privind organizarea si functionarea Societatii Romane de.

Lovitura pentru Klaus Iohannis. Ce vrea sa faca CCR

Curtea Costitutionala planuieste sa dea peste cap lovitura lui Klaus Iohannis in privinta legilor Justitiei. Potrivit unor surse de la Curte, sesizarea sefului statului va fi declarata inadmisibila, iar.

PSD ii da replica lui Klaus Iohannis. Cazanciuc: Toata opera lui se restrange la cuvantul penal. Respingerea irationala a efortului de a reforma justitia are legatura cu campania electorala pentru al doilea mandat (VIDEO)

PSD reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca trimite intreg pachetul Legilor Justitiei la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) si, in paralel, sesizeaza Comisia de la.

KLAUS IOHANNIS, semnal de ALARMA: Europa este la rascruce

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca fiecare trebuie sa inteleaga faptul ca statul de drept nu este o simpla formalitate. Cred cu tarie in democratie si in statul de drept. Este foarte.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )