Libnet.ro
UNICEF

12:30

Victor Ponta, dupa ce deputatul Goga a fost salvat de absenteismul colegilor din PSD: Nu inteleg cine le face aceste strategii politice dezastruoase

B1 B1,
Victor Ponta, dupa ce deputatul Goga a fost salvat de absenteismul colegilor din PSD: Nu inteleg cine le face aceste strategii politice dezastruoase

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a afirmat, marti, ca nu intelege cine face strategiile politice dezastruoase ale PSD, in contextul in care deputatul Octavian Goga, condamnat definitiv anul trecut la. continuă pe B1

VICTOR PONTA: Dupa ce motiunea trece, voi propune PSD refacerea majoritatii

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, luni, ca la o ora dupa ce va trece motiunea de cenzura in Parlament va propune PSD sa refaca majoritatea de stanga, fara Viorica Dancila, mentionand ca are doua sau trei propuneri de premier care nu au carnet de partid.

Victor Ponta, dezvaluiri despre miscarile politice dupa motiunea de cenzura

Victor Ponta a explicat ce va urma sa aiba loc dupa motiunea de cenzura. Fostul premier crede ca este nevoie de un Guvern bun si acesta ar consta dintr-o majoritate de stanga. E nevoie de guvernare.

Ponta, dupa ce Dancila a anuntat rectificarea bugetara pentru vineri: Si daca trece motiunea joi? Lasi institutiile fara bani, ca sa tii spaga pentru parlamentari?

Victor Ponta a declarat ca Viorica Dancila va da dovada de iresponsabilitate daca va face rectificarea bugetara vineri, adica dupa votul pe motiunea de cenzura, si nu miercuri. Liderul Pro Romania a precizat.

Ponta: Dupa ce motiunea trece, voi propune PSD refacerea majoritatii

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, luni, ca la o ora dupa ce va trece motiunea de c.

Dancila, despre Victor Ponta: Dorinta lui e de a distruge PSD E exclus ca PSD sa guverneze cu Ponta si Tariceanu

Premierul Viorica Dancila a lansat acuzatii grave la adresa lui Victor Ponta despre care a precizat ca nu isi va respecta niciodata cuvantul fata de nimeni, in contextul motiunii de cenzura. De asemenea,.

Victor Ponta si PSD, poveste fara sfarsit. Vrea sau nu fostul lider social-democrat sa distruga partidul, cum il acuza Viorica Dancila: O sa fiu foarte politicos (VIDEO)

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a catalogat, marti seara, in direct pe B1TV, drept prostii acuzatiile pe care i le aduce premierul Viorica Dancila, potrivit carora acesta ar vrea sa distruga.

Victor Ponta: As vrea o noua majoritate alaturi de PSD, dar nu sa fiu premier. Spre deosebire de Dancila, eu gandesc Moment inedit in deschiderea dialogului dintre liderul Pro Romania si Tudor Musat (VIDEO)

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a afirmat marti seara, in direct pe B1TV, ca Viorica Dancila este primul premier gata sa scoata 1,4 miliarde de lei din bugetul public doar pentru a-si atrage sprijin.

Motiunea de cenzura. Victor Ponta: NU cred ca ECHIPA DANCILA o sa aiba succes mai mult decat ECHIPA CEAUSESCU!

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine, cu doua zile inainte de motiuna de cenzura impotriva Guvernului Dancila, ca oamenii nu mai pot fi condusi in acest mod. Mai mult, fostul premier compara.

Victor Ponta: Nu votam pentru un Guvern PNL-USR, pentru ca nu sunt pregatiti sa mearga la Palatul Victoria. Dancila, un populism aproape disperat Ce va face Pro Romania la motiune (VIDEO)

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, a declarat luni seara, in direct pe B1TV, ca nu va vota un guvern format din PNL si USR, nu neaparat pentru ca e ceva rau, ci pentru ca nu crede ca sunt pregat.

Viorica Dancila, acuzata ca ar fi promis 18 ministere pentru a trece cu bine de motiune. Victor Ponta: Eu i-am numarat. Ma gandeam ca o sa ma sune si pe mine sa-mi propuna si mie ceva

Victor Ponta, liderul Pro Romania, sustine ca premierul Viorica Dancila a promis, in acest weekend, 18 posturi de ministri parlamentarilor din afara PSD, in speranta ca acestia vor sprijini actuala putere la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,262 seconds )