Libnet.ro
UNICEF

07:15

Viorica Dancila, reactie in scandalul TAROM: De ce as fi facut acest lucru?

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, reactie in scandalul TAROM: De ce as fi facut acest lucru?

Viorica Dancila se delimiteaza de ministrul Transporturilor Razvan Cuc in scandalul TAROM. Premierul demis sustine ca nu se poate ca acest scandal de la TAROM sa se lege de ea, candidat al PSD la. continuă pe Antena3

Dancila, despre scandalul TAROM: Dupa cate stiu, ministrul Transporturilor are dreptul sa se intereseze daca sunt anumiti pasageri in avion

Prim-ministrul Viorica Dancila ii ia apararea lui Razvan Cuc, ministrul demis al Transporturilor, acuzat de Opozitie de faptul ca ar fi facut presiuni pentru mentinerea unor avioane la sol in ziua in care s-a votat motiunea de cenzura impotriva Guvernului.

Viorica Dancila, despre scandalul de la TAROM: Domnul ministru nu mi-a dat raportul cu cine se intalneste la 11 noaptea. Cred in prezumtia de nevinovatie (VIDEO)

Premierul demis Viorica Dancila a declarat, referitor la scandalul de la TAROM, ca ministrul Razvan Cucu nu i-a dat raporul in legatura cu intalnirile pe care le are la miezul noptii. Nu mi-a dat.

VIORICA DANCILA: Eu nu cred ca cineva si-ar fi permis sa opreasca avioanele la sol

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat luni ca nu crede ca cineva si-ar fi permis sa opreasca avioanele la sol, afirmatie legata de faptul ca ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a fost acuzat ca ar fi facut acest lucru in ziua motiunii de cenzura, pentru ca parlamentarii Opozitiei sa nu poata ajunga la Bucuresti.

Viorica Dancila anunta ce va face in scandalul TAROM

Premierul interimar Viorica Dancila a declarat vineri, in localitatea brasoveana Sacele, ca va fi neiertatoare privind masurile care ar putea fi luate in urma verificarilor pe care Corpul de control al.

Dancila, despre o eventuala fuziune PSD-UNPR: Luam in calcul acest lucru

Viorica Dancila a declarat ca este dorinta UNPR, formatiune condusa de fostul vicepremier Gabriel Oprea, sa fuzioneze cu PSD, dar ca aceasta solicitare va fi decisa de membrii Comitetului Executiv National al Partidului Social Democrat. Luam in calcul acest lucru, a spus ea.

Viorica Dancila, dupa ce a trimis Corpul de control la Tarom si la Transporturi: Voi fi neiertatoare

Premierul Viorica Dancila a spus vineri, la Sacele, in judetul Brasov, ca va fi neiertatoare daca se va dovedi ca cineva a gresit in cazul scandalului dintre fosta directoare a Tarom, Madalina Mezei, si ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, transmite Mediafax.

Premierul Viorica Dancila trimite Corpul de Control la Ministerul Transporturilor si TAROM

Premierul Viorica Dancila a dispus Corpului de Control al Prim-Ministrului inceperea unei actiuni de control la Ministerul Transporturilor si la Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane TAROM S. , in scopul clarificarii aspectelor manageriale semnalate de mass-media.

Rares Bogdan, atac virulent la Viorica Dancila dupa ce aceasta a spus ca luam in calcul suspendarea presedintelui

Rares Bogdan a avut o reactie acida dupa ce a vazut declaratiile pe care premierul demis Viorica Dancila le-a facut duminica seara, la un post TV. O sa discut cu colegii mei. Luam in calcul suspendarea.

Viorica Dancila, miscare surpriza: Luam in calcul o fuziune intre PSD si UNPR

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat ca social-democratii iau in calcul o fuziune cu UNPR. Este dorinta UNPR-ului, luam in calcul acest lucru, vom discuta acest subiect in cadrul Comitetului.

Viorica Dancila s-a razgandit si nu mai vrea suspendarea presedintelui Iohannis, invocand o interdictie care nu exista in Constitutie

Premierul demis Viorica Dancila s-a razgandit, dupa ce in urma cu o zi anunta ca ia in calcul suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, afirmand luni ca, din punct de vedere al Constitutiei, cu sase luni inainte de finalizarea mandatului prezidential, acest lucru nu este posibil. De notat ca in legea fundamentala nu este prevazuta vreo interdictie cu privire la intervalul de timp in care presedintele poate fi suspendat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )