Libnet.ro
UNICEF

13:45

Klaus Iohannis vrea alegeri anticipate. Marcel Ciolacu: ii inteleg trairile. Este normal sa isi doreasca sa schimbe acest Guvern dezastruos

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis vrea alegeri anticipate. Marcel Ciolacu: ii inteleg trairile. Este normal sa isi doreasca sa schimbe acest Guvern dezastruos

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, intr-o conferinta de presa la Buzau, ca a urmarit declaratia presedintelui Klaus Iohannis privind faptul ca isi doreste alegeri anticipate si a adaugat ca intelege dorinta acestuia ca sa poata sa schimbe acest guvern dezastruos. continuă pe Antena3

Iohannis: imi doresc alegeri anticipate. Demisia Guvernului este o varianta

Klaus Iohannis a declarat, joi, ca este de parere ca alegerile anticipate sunt posibile si ca se va implica personal pentru realizarea acestora.

Marcel Ciolacu, val de critici la adresa Guvernului Orban: PNL este incapabil sa guverneze. Pura ticalosie!

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a precizat intr-o postare pe Facebook, ca Executivul Orban insista cu declansarea alegerilor anticipate, pentru a bloca majorarea pensiilor de la 1 septembrie.

Marcel Ciolacu vrea o alianta cu Pro Romania si ALDE: Ne putem uni pentru formarea unui Guvern, pentru alegerile locale sau pentru alegerile generale

Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, ca PSD vrea aliante politice cu Pro Romania sau cu ALDE, pentru formarea unui Guvern sau pentru alegerile locale. El subliniaza ca daca cele doua formatiuni s-ar regasi in proiectul PSD, atunci ar trece si motiunea de cenzura pentru demiterea Guvernului Orban.

VIDEO Marcel Ciolacu, reales lider al PSD Buzau. Manda: E vulpoiul batran de care avem nevoie. Romascanu: Doar Banica Junior mai umple sala asa

Marcel Ciolacu a fost reales, joi, presedinte al organizatiei judetene a PSD Buzau, iar liderii PSD prezenti la conferinta de alegeri s-au intrecut in laude la adresa sa. Claudiu Manda l-a descris pe liderul interimar al PSD drept vulpoiul batran de care are nevoie partidul, iar fostul ministru al Culturii Lucian Romascanu a spus, despre Ciolacu, ca doar Stefan Banica Junior mai umple sala asa.

Marcel Ciolacu: PSD este pentru taierea pensiilor speciale Noi am initiat legea supra-impozitarii pensiilor speciale

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu reactioneaza la solicitarea deputatului PNL Florin Roman care cere sesiune extraordinara pentru legea pensiilor speciale. Ciolacu scrie pe pagina sa de Facebook ca daca PNL vrea sesiune extraordinara sa sustina si dezbaterea proiectului lui Roman privind reducerea TVA de la 19% la 16% si a cotei de TVA pentru alimente de la 9% la 5%.

Ion Cristoiu: Fara alegerile anticipate, PNL se duce la vale. Klaus Iohannis va face orice sa aiba loc

Ion Cristoiu a avut o prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis a spus ca Ludovic Orban trebuie sa-si dea demisia pentru a se ajunge la alegerile anticipate.

Ion Cristoiu: Fara alegerile anticipate, PNL se duce la vale. Klaus Iohannis va face orice sa aiba loc

Ion Cristoiu a avut o prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis a spus ca Ludovic Orban trebuie sa-si dea demisia pentru a se ajunge la alegerile anticipate.

Principalele declaratii ale Presedintelui Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni

ACTUALIZARE - Presedintele despre alegerile pentru Primaria Capitalei: Nu exclud unele negocieri intre partide, dar un partid care a urcat in sondaje trebuie sa mearga singur pentru a-si dovedi puterea si curajul --- *ACTUALIZARE - Presedintele Klaus Iohannis a declarat referindu-se la admiterea in PNL a unor parlamentari care au sustinut motiunea de cenzura care a dus la caderea Guvernului Dancila, ca este vorba de politicioeni care au sustinut demersurile PNL, in baza unor negocieri politice --- *ACTUALIZARE - intrebat despre dublarea alocatiilor, Presedintele a declarat ca la acest moment nu are de gand sa refuze promulgarea acestei legi, dar ea se afla in analiza si pentru lamuriri de la Guvern, pentru ca este vorba de niste sume care nu sunt cuprinse in buget --- *ACTUALIZARE - Iohannis, despre alegerile anticipate: Motiunea de cenzura e o varianta prin care se poate initializa acest proces, dar tehnic si demisia este o metoda prin care se poate initializa acest demers. Aceste chestiuni le voi discuta si cu premierul si cu altii --- *ACTUALIZARE - Iohannis despre intentia Exxon de a vinde participatia la Marea Neagra, posibil catre Gazprom: Este o chestiune care ne preocupa. Aceasta informatie care circula nu e reala. Orice tranzactie se face in conditiile legii --- Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa la Palatul Cotroceni.

MARCEL CIOLACU: Nu am hotarat daca voi candida pentru functia de presedinte al PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seara, ca nu este decis daca va candida sau nu pentru functia de presedinte al PSD, dar ca asa cum este normal, isi scrie un proiect politic.

Marcel Ciolacu a fost reales presedinte al organizatiei judetene a PSD Buzau

Peste 450 de social democrati au fost prezenti, joi, la Conferinta Extraordinara a PSD Buzau. Participantii au avut pe ordinea de zi alegerea presedintelui organizatiei judetene dar si a intregii echipe de conducere. Marcel Ciolacu a fost reales joi presedinte al organizatiei judetene.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )