Libnet.ro
UNICEF

11:30

Liviu Dragnea: Domnul Tudorel Toader ARE RITMUL LUI. Decizia pe care o va lua in privinta lui Kovesi va fi...

B1 B1,
Liviu Dragnea: Domnul Tudorel Toader ARE RITMUL LUI. Decizia pe care o va lua in privinta lui Kovesi va fi...

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a facut vineri seara o declaratie surprinzatoare. El a vorbit despre decizia de amanare a ministrului Justitiei, Tudorel Toader, in ceea ce o priveste pe sefa DNA, Laura Codruta. continuă pe B1

Raluca Pruna, fost ministru al Justitiei: Ana are mere. Domnul ministru Toader are un raport

Fostul ministru al Justitiei, Raluca Pruna, reactioneaza la declaratiile lui Tudorel Toader, care a .

Codrin Stefanescu, ultimatum pentru Tudorel Toader: Ori ia niste masuri foarte radicale, legale si concrete sau isi pune mandatul pe masa

Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, a afirmat la postul Antena 3, ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, are doua variante la intoarcerea din Japonia, ori ia niste masuri foarte radicale, legale si concrete sau isi pune mandatul pe masa.

Cine este domnisoara care il consiliaza pe Tudorel Toader in decizia privind Kovesi. S-a remarcat ca o fana a lui Adrian Nastase (FOTO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, are o decizie foarte importanta de facut, decizie asupra careia este exercitata multa presiune din partea PSD. Acesta este cea privind pastrarea sau revocarea Laurei Codruta.

Surse: Cele trei obiective ale lui Liviu Dragnea la Congresul Extraordinar al PSD

Liviu Dragnea are trei obiective mari la Congresul extraordinar al PSD, potrivit unor surse din partid. Primul este reconfirmarea in functia de presedinte inainte de sentinta din dosarul angajatelor la Girectia Copilului Teleorman. Al doilea obiectiv este impunerea in Biroul Permanent National a unor lideri loiali. Al treilea - refacerea programului de guvernare.

Liviu Dragnea, opinie bomba despre Tudorel Toader: E un profesionist, iar decizia pe care o va lua va fi...

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit despre decizia de amanare a ministrului Justitiei,in ceea ce o priveste pe Laura Codruta Kovesi. Eu nu sunt dezamagit de ministrul.

Liviu Dragnea: Codrin Stefanescu vorbeste cam mult si cam rau

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca secretarul general adjunct al PSD Codrin Stefanescu vorbeste cam mult fata de pozitia pe care o are in partid. Domnul Co.

E aberant. Nu are nicio logica. Un deputat PSD, atac virulent la Tudorel Toader dupa ce a anuntat o noua amanare privind soarta lui Kovesi

Declaratia de presa a lui Tudorel Toader in care ministrul a ales sa povesteasca din vizita efectuata in Japonia si a amanat din nou decizia privind soarta sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, l-a scos din minti.

De ce s-a dus Tudorel Toader in Japonia? Ministrul Justitiei participa la la o reuniune in Tokyo pe tema regenerarii urbane, fara legatura cu justitia

Tudorel Toader participa, potrivit site-uluiMinisterului Justitiei, la o reuniune in Japonia cu tema Aprofundare tehnica in domeniul regenerarii urbane. Evenimentul, desfasurat in Tokyo, nu are nici o legatura cu domeniul justitiei, dupa cum arata site-ul oficial. Premierul Viorica Dancila a anuntat ca ii cere ministrului Justitiei sa isi intrerupa vizita si sa se intoarca in tara dupa ce fostul deputat Vlad Cosma a acuzat mai multi procurori care au inventat dosare.

De ce s-a dus Tudorel Toader in Japonia? Ministrul Justitiei participa la o reuniune in Tokyo pe tema regenerarii urbane, fara legatura cu justitia

Tudorel Toader participa, potrivit site-uluiMinisterului Justitiei, la o reuniune in Japonia cu tema Aprofundare tehnica in domeniul regenerarii urbane. Evenimentul, desfasurat in Tokyo, nu are nici o legatura cu domeniul justitiei, dupa cum arata site-ul oficial. Premierul Viorica Dancila a anuntat ca ii cere ministrului Justitiei sa isi intrerupa vizita si sa se intoarca in tara dupa ce fostul deputat Vlad Cosma a acuzat mai multi procurori ca au inventat dosare.

Semnificatia declaratiilor ministrului Tudorel Toader

Ministrul Tudorel Toader se retrage din joc. Nu a acceptat solicitarile Coalitiei de guvernare, si trage de timp inca din decembrie, in chestiunea cererii de revocare a dnei Kovesi. Surse politice sustin ca s-a pus problema ca Tudorel Toader sa semneze OUG de comasare a DNA si DIICOT, insa a refuzat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )