Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liderul PSD Neamt, Ionel Arsene, il desfiinteaza pe Niculae Badalau: E degradant ceea ce a spus!

Antena3 Antena3,
Liderul PSD Neamt, Ionel Arsene, il desfiinteaza pe Niculae Badalau: E degradant ceea ce a spus!

Liderul PSD Neamt, Ionel Arsene, il ataca dur pe fostul vicepremier Niculae Badalau dupa declaratiile jignitoare ale acestuia la adresa diasporei. Cred ca nu exista suferinta mai mare decat sa fii. continuă pe Antena3

Badalau, pus la punct si de Arsene: Trist si meschin. Te descalifici ca om

Liderul PSD Neamt, Ionel Arsene, spune ca a vorbi urat despre romanii plecati in strainatate este trist si meschin, declaratia venind dupa aparitia unei inregistrari in care seful PSD Giurgiu, Nicolae Badalau a spus ca doar o mica parte sunt legali, restul fiind fetele alea de le duc astia.

Badalau, pus la punct si de Arsene: Trist si meschin. Te descalifici ca om

Liderul PSD Neamt. Ionel Arsene, spune ca a vorbi urat despre romanii plecati din strainatate este urat si meschin, declaratia venind dupa aparitia unei inregistrari in care seful PSD Giurgiu, Nicolae Badalau a spus ca doar o mica parte sunt legali, restul fiind fetele alea de le duc astia.

PSD Brasov cere excluderea lui Niculae Badalau din partid, dupa derapajul grosolan: Fetitele alea sunt victime care au nevoie de ajutor, nu de declaratii defaimatoare

PSD Brasov, organizatie condusa de senatorul Marius Dunca, a cerut ca Niculae Badalau sa fie exclus din partid, dupa ce seful filialei social-democrate de Giurgiu a insinuat ca majoritatea romanilor de peste.

Scandal urias pe scena politica! Organizatia judeteana a PSD Brasov cere excluderea lui Niculae Badalau

Dupa declaratiile socante facute de Niculae Badalau,Organizatia Judeteana a PSD Brasov cere excluderea acestuia din partid. Anuntul a fost facut de fostul ministru si presedintele PSD Brasov.

Baronii PSD se dezic de Niculae Badalau, dupa declaratia grosolana despre diaspora. Arsene: Este trist si meschin. Te descalifici ca om, iar pentru un politician e cu atat mai degradant

Ionel Arsene, seful PSD Neamt, l-a criticat puternic pe social-democratul de la varful filialei de Giurgiu, dupa ce fostul ministru a avut un derapaj grosolan la adresa romanilor din diaspora, afirmand ca.

Niculae Badalau, derapaj la adresa Diasporei: 700.000 sunt legali, restul sunt fetele alea de le duc astia. Cum se justifica liderul PSD

Senatorul Niculae Badalau, liderul PSD Giurgiu, a avut un mesaj dispretuitor la adresa romanilor din strainatate, el declarand ca doar o mica parte sunt legali, restul fiind fetele alea de le duc astia. Badalau a revenit.

Digi24: Culisele sedintei CEx. Niculae Badalau si Dragos Benea, la un pas de bataie din cauza diasporei: Te calc in picioare!

In sedinta CEx de marti seara, liderii partidului au avut parte de mai multe momente tensionate. Amenintarile cu bataia, injuraturile si lacrimile au contribuit la atomosfera incordata in care liderii PSD au impins-o pe Dancila spre demisie. Conform surselor Digi24, liderul PSD Bacau, Dragos Benea, si presedintele PSD Giurgiu, Niculae Badalau, au avut un schimb dur de replici. Benea i-a reprosat lui Badalau ca a dansat pe manele si a jignit diaspora, iar Badalau l-a amenintat cu bataia.

Niculae Badalau, declaratie socanta despre diaspora: Nu putem sa marim numarul de parlamentari. E o nebunie

Niculae Badalau, liderul PSD Girgiu si fostul ministru al Economiei, a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca ideea de a se mari numarul parlamentarilor din diaspora este o nebunie. Badalau a spus c?.

Traian Basescu il taxeaza dur pe Niculae Badalau pentru declaratiile facute despre Diaspora: Degradant pentru un om politic. Rusinos!

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a criticat declaratiile lui Niculae Badalau, liderul PSD Giurgiu, despre diaspora, care a spus ca ideea de a se mari numarul parlamentarilor din diaspora este o.

Niculae Badalau vine cu explicatii dupa derapajul la adresa romanilor din Diaspora: Declaratia a fost scoasa din context. Discutia a fost facuta despre cazul Caracal (VIDEO)

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Badalau, a declatat vineri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Buna, Romania!, cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, ca afirmatia sa jignitoare la adresa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )