Libnet.ro
UNICEF

12:45

Viorica Dancila, mesaj pentru diaspora: Trebuie sa vedem ce credeti, ca sa va puteti intoarce acasa

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, mesaj pentru diaspora: Trebuie sa vedem ce credeti, ca sa va puteti intoarce acasa

Presedintele PSD Viorica Dancila a declarat, duminica, la intalnirea cu PSD Diaspora, ca Guvernul incearca sa faca tot posibilul ca romanii sa se intoarca in tara si a subliniat ca multi. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, replica pentru Calin Popescu Tariceanu: Poate fiecare sa creada ce vrea. Vom vedea rezultatul

Premierul Viorica Dancila reactioneaza dupa ce fostul sau coleg de coalitie, Calin Popescu Tariceanu a acuzat-o, intr-o postare pe Facebook, ca a scos pe taraba tot felul de functii pentru.

Viorica Dancila e optimista pentru un vot in Parlament: Nu as fi asa sigura ca ne lipsesc 29 de voturi Victor Ponta si-a gresit meseria, face foarte multe scenarii

Premierul Viorica Dancila a reafirmat joi ca Guvernul trebuie sa se prezinte in fata Parlamentului pentru un vot de incredere, dupa iesirea ALDE de la guvernare, dar se arata optimista in privinta rezultatului acestui vot.

Social-democratii s-au intrecut in ode adresate Vioricai Dancila: Mama pentru copiii Romaniei, mama intre mame

Reuniti la Mamaia, la traditionalaScoala de vara a femeilor pesediste, chiar in contextul iesirii ALDE de la guvernare, social democratii s-au intrecut vineriin ode dedicate premierului Viorica.

Calin Popescu Tariceanu, mesaj pentru Viorica Dancila: Are o zbatere disperata incercand sa se salveze de la inec!

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, are un mesaj dur pentru premierul Viorica Dancila, aliata sa pana la inceputul saptamanii care se incheie. Dupa ce Dancila le-a facut cu ochiul parlamentarilor ALDE.

VIORICA DANCILA: Sa cream conditiile ca romanii sa se intoarca in tara

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, duminica, la intalnirea cu PSD Diaspora, ca Guvernul incearca sa faca tot posibilul ca romanii sa se intoarca in tara si a subliniat ca multi dintre acestia au plecat din Romania din perioada 2005-2007 si atunci cand se inchideau scoli, spitale, se taiau salarii si pensii.

Gabriela Firea, mesaj pentru Viorica Dancila privind criza politica: Declaratiile unor lideri politici arata ca jocul nu este inchis. Nu este nimic definitiv

Gabriela Firea este convinsa capremierul Viorica Dancila va reusi sa obtina sustinerea Guvernului in Parlament. Primarul General al Capitalei considera ca, inurma declaratiilor presedintelui,.

VIORICA DANCILA: Parlamentul trebuie sa adopte un proiect pentru a opri calomnia si defaimarea

Viorica Dancila a fost huiduita, duminica, de cativa protestatari, la sosirea la Centrul Expozitional Constanta, unde se intalneste cu Organizatia de pensionari a PSD, informeaza news. ro.

Theodor Paleologu: Viorica Dancila trebuie sa isi delege atributiile, pentru ca este in campanie electorala. E o chestiune de minima decenta

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale, sustine ca Viorica Dancila ar trebui sa isi delege atributiile de premier pentru ca este in campanie electrorala.

Viorica Dancila, HUIDUITA din nou la Constanta: Parlamentul trebuie sa adopte un act normativ pentru oprirea calomniei si defaimarii (VIDEO)

UPDATE: Viorica Dancila a avut parte de huiduieli si la plecarea de la intalnirea cu Organizatia de pensionari a PSD. La iesirea de laCentrul Expozitional Constanta, cateva zeci de persoane au inceput.

Viorica Dancila: il vom actiona in judecata pe Klaus Iohannis pentru afirmatia ca este corupt Guvernul. Este usor de lipit etichete, dar trebuie sa aiba fundament (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, sambata, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca partidul pe care il conduce il va da in judecata pe presedintele Klaus Iohannis, pentru ca acesta a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )