Libnet.ro
UNICEF

21:00

Basescu, despre noii lideri ai PSD: Daca-i arunci pe toti in apa, sa vedeti ca plutesc Dancila mai avea o bunatate

Hotnews Hotnews,
 Basescu, despre noii lideri ai PSD: Daca-i arunci pe toti in apa, sa vedeti ca plutesc Dancila mai avea o bunatate

Fostul presedinte Traian Basescu crede ca PSD nu se poate reforma, fiind ironic la adresa noii conduceri a partidului. Daca-i arunci pe toti in apa, sa vedeti ca plutesc, si Ciolacu si. plutesc, a spus el, la Digi 24. continuă pe Hotnews

Basescu, despre liderii PSD: Daca-i arunci pe toti in apa, sa vedeti ca plutesc. Macar Dancila mai avea o bunatate

Fostul presedinte Traian Basescu a spus miercuri seara, la Digi24, ca nu va comenta ce s-a intamplat la sedinta CEx din PSD, intrucat este vorba de chestiuni interne ale unui partid, dar ca a fost convins ca Viorica Dancila va demisiona. Acesta a vorbit si despre profilul liderilor PSD.

Traian Basescu, despre noua conducere a PSD: Daca-i arunci pe toti in apa, sa vedeti ca plutesc

Fostul presedinte Traian Basescu este sceptic in privinta ideii ca PSD se va reforma odata cu schimbarea conducerii partidului, in conditiile in care, atrage atentia acesta, in cadrul formatiunii exista.

Eugen Teodorovici, despre noua sefie PSD: o junta politica a preluat puterea

Fostul presedinte executiv al PSD si ministru al finantelor in guvernul Dancila este foarte suparat de schimbarea brusca de la varful partidului. in acest context, si-a detaliat frustrarile pe Facebook. Partidul Social Democrat a suferit o schimbare radicala peste noapte. intregul grup de conducere al formatiunii politice a fost inlocuit intr-o maniera care a fost .

CIOLACU SI STANESCU, NOII LIDERI Dancila nu mai este presedintele PSD

Noaptea cutitelor lungi din PSD a aratat inca o data ca social-democratii sunt incapabili sa duca lucrurile pana la capat privind realizarea unei reforme radicale in randul partidului. in cadrul sedintei Comitetului Executiv National s-au adus acuzatii cu privire la cheltuirea ilegala a fondurilor de campanie, Mihai Fifor a fost catalogat ca sobolan de Eugen Teodorovici, care a venit la sedinta cu o Biblie. Gabriela Firea a avut un schimb lacrimogen de replici cu colegii de partid, iar la final s-a asternut o liniste provizorie.

Viorica Dancila, aparata de unii lideri PSD: Nu trebuie inlaturata. Mergem mai departe

S-au format douatabere in PSD, dupaalegerile prezidentiale. Cei care cer capul Vioricai Dancila si cei care inca o vor la conducere. Vicepresedintele executiv al PSD Mehedinti, Marius Screciu, .

SURSE: Peste 20 de lideri PSD participa la intalnirea convocata de Marcel Ciolacu

Infrangerea Vioricai Dancila in alegerile prezidentiale a nascut o alta bataie in PSD. Viorica Dancila a fost convinsa sa isi dea demisia de la conducerea partidului, potrivit unor surse.

Traian Basescu, despre situatia din Republica Moldova: ACUM si PDM sunt obligate sa preia guvernarea si sa reorienteze tara catre Vest

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat in cadrul dezbaterilor despre Parteneriatul Estic de ieri din Parlamentul European, ca blocul ACUM, condus de Maia Sandu si de Andrei Nastase, si.

Basescu, despre rezultatul alegerilor prezidentiale: Avem rege!

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat, luni seara,, rezultatul ultimelor alegeri prezidentiale.

Traian Basescu, despre victoria categorica a lui Klaus Iohannis: E aproape unsul lui Dumnezeu

Fostul presedinte Traian Basescu a avut o reactie incredibila la adresa lui Klaus Iohannis, dupa victoria categorica obtinuta de acesta in cel de-al doilea tur de scrutin. Avem Rege! . ) La scorul a.

Iohannis, despre schimbarea conducerii PSD: Unii baroni au luat locul altora. PSD nu s-a schimbat aseara, sa nu cumva sa avem o impresie gresita

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, miercuri, inlocuirea conducerii PSD, el spunand ca acest partid nu s-a schimbat, de fapt, aseara si ca unii baroni au luat locul altora. Ramane un partid nedemocratic, nereformat, care nu doreste sa se implice pentru romani, ci pentru proprii baroni locali, a afirmat Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )